Başkan Tuna, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tuna, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

Başkan Tuna, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

Sincan Belediye Başkanı Doç.Dr.Mustafa Tuna, Şehitler Haftası sebebiyle, 1995 yılında Tunceli'de bir çatışma sırasında şehit düşen Jandarma Onbaşı Zülfikar Özgen'in ailesini ziyaret etti.

22.03.2013 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Şehitler Haftası sebebiyle, 1995 yılında Tunceli'de bir çatışma sırasında şehit düşen Jandarma Onbaşı Zülfikar Özgen'in ailesini ziyaret etti.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Şehitler Haftası sebebiyle 1995 yılında Tunceli'de bir çatışmada şehit düşen Jandarma Onbaşı Zülfikar Özgen'in ailesini evinde ziyaret etti. Terhisine 60 gün kala Tunceli'de girdiği bir çatışmada şehit düşen Jandarma Onbaşı Zülfikar Özgen'in babası Musa Özgen ile konuşup dertleşen Başkan Tuna, aileye sabır diledi.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Şehit ailemizin yanına gelerek onları bu önemli günde yalnız bırakmak istemedik. Sadece Şehitler Haftası'nda değil her zaman yanlarında olduğumuzu söylemek için buradayız. Vatanımızı korurken hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelere ise sabırlar niyaz ediyorum." dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tuna, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı - Son Dakika


Advertisement