Başkan Üzülmez Kocaelispor'u Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Güncel

Başkan Üzülmez Kocaelispor'u Yalnız Bırakmıyor

Başkan Üzülmez Kocaelispor\'u Yalnız Bırakmıyor

Kartepe Belediye Başkan Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Stadı'nda TFF 3'ncü Grup karşılaşmasında Kocaelispor-24 Erzincanspor karşılaşmasını izleyerek şehrin markası Kocaelispor'a sahip çıktı.

05.10.2018 09:17  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun programı arasında bulduğu her fırsatta Kocaelispor karşılaşmalarını izlemeye devam ediyor. Kocaelispor'un yeni stadının açılış karşılaşmasını da izleyen Başkan Üzülmez, bu hafta sonu TFF 3'ncü Grup karşılaşması Kocaeli Stadı'nda oynanan Kocaelispor-24 Erzincanspor karşılaşmasını izledi.

KOCAELİSPOR KAYBETTİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz eşlik etti. Kocaelispor – 24 Erzsincanspor'a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada 79'ncu dakikada Rıza ile 1-0 öne geçen Kocaelispor, 21'nci dakikada Volkan Özcan ile 76'ncı dakika da Gökhan Payal'ın 24 Erzincanspor adına attığı gollere engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldı. Kocaelispor'dan 74'ncü dakika da Hamza Mutlu kırmızı kart gördü. Üzülmez "Lig uzun bir maratondur. Daha başındayız. Bu sefer olmadı. Ama takımımızın gücüne inanıyoruz, sporcularımıza güveniyoruz. İnanç, azim ve çok çalışmak başarıyı getirecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Üzülmez Kocaelispor'u Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement