Başkent Gazetecileri Mardin'de Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Başkent Gazetecileri Mardin'de Buluşuyor

Başkent Gazetecileri Mardin\'de Buluşuyor

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen “Kültür Sanat Buluşmaları” haziran ayı son etkinliği Mardin’de gerçekleştirilecek.

14.06.2017 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen "Kültür Sanat Buluşmaları" haziran ayı son etkinliği Mardin'de gerçekleştirilecek.

Kültür Sanat Muhabirleri Derneğinin, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla gerçekleştirdiği "Kültür Sanat Buluşmaları" programının haziran ayı son etkinliği Mardin'de yapılacak. Mardin'de bir araya gelecek olan başkent muhabirleri. Türk sinemasına büyük hizmetleri bulunan yapımcı, yönetmen, senarist ve sinema yazarı Mesut Uçakan'ı da kentte ağırlayacak. Türk sinemasının geçmişi ve geleceğinin de gündeme geleceği etkinliğe Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Kültür ve Turizm Bakanlığı bürokratlarından Sanem Arıkan, Eğitimci-Yazar Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Aydın katılacak.

17 Haziran'da Mardin'de büyük bir kültür şöleni sohbetine ev sahipliği yapacaklarını söyleyen Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, "Mardin'in tarihi ve kültürel dokusu ülkemizin en büyük değerlerinden. Kültür sanat muhabirleri olarak terörden arındırılan ve tekrardan kültürü tarihi ile gündeme gelen Mardin'in tarihi ve kültürel mozaiğini kamuoyuna tekrardan göstermek. Ülkemiz tarih ve kültür cenneti bunu kamuoyuna yansıtmak değerli gazetecilerimizin kalemleri ile mümkün. Bizlerde bu güzelliklere ev sahipliği yapan Mardin'de bu ay Mardin kültür, sanatını ve yaşanmış tarihini gündeme getireceğiz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkent Gazetecileri Mardin'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement