Başkentte tır devrildi: 1 ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Başkentte tır devrildi: 1 ölü

- Başkentte tır devrildi: 1 ölü Başkentte 13 öğrenciyi taşıyan servis aracı devrildi Beypazarı-Nallıhan yolu üzerinde tır devrildi, kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

15.09.2021 14:11  Güncelleme: 19:50

- Başkentte tır devrildi: 1 ölü

Başkentte 13 öğrenciyi taşıyan servis aracı devrildi

ANKARA - Beypazarı- Nallıhan yolu üzerinde tır devrildi, kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Aynı yerde yaşanan bir başka kazada ise 13 öğrenci taşıyan servis aracı devrildi.

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan etkili yağış beraberinde kazaları da getirdi. Ankara'nın Nallıhan ile Beypazarı ilçeleri arasında bulunan yol yağışın etkisi ile kaygan bir hale geldi.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saat 06.00 civarında Beypazarı ile Nallıhan arasında bulunan D100 karayolunda meydana geldi. Yağışın etkisi ile virajı alamayan Cengiz Kesekler hakimiyetindeki 34 HE 7624 plakalı tır devrildi. Devrilmenin ardından yol kenarına sürüklenen tırın yolcu koltuğunda bulunan 42 yaşındaki Serdar Çiçek hayatını kaybetti.

Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesinin ardından kazdan hafif yaralı şekilde kurtulan tır sürücüsü Cengiz Keser, Nallıhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Keser'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Tır kazasının yaşandığı noktada 13 öğrenci taşıyan servis aracıda devrildi

Nallıhan-Beypazarı arasında yaşanan ölümlü tır kazasının ardından bölgeden geçen 13 öğrenciyi taşıyan servis aracıda kaza geçirdi. Tır kazasını geç fark eden servis sürücüsü Yadigar Ekmekçi, kazayı fark eder etmez frene bastı. Ancak yolun yağış olmasından dolayı araç bir süre yolda kaydı. Kaymanın etkisiyle şarampole yuvarlanarak devrilen öğrenci servisinde can kaybı yaşanmadı.

"Velileri üzdüğüm için üzgünüm. Ben 10 tane arabayı alırım ama 10 tane araba beni alamaz, çocukları alamaz"

Yaşanan kaza nedeniyle oldukça üzgün olduğunu belirten servis sürücüsü Yadigar Ekmekçi, " Çayırhan'dan Nallıhan'a öğrenci getiriyorum, üç dört senedir bu işi yapıyorum ve 20 yıldır servis şoförüyüm. Başıma böyle talihsiz bir olay geldiği için çok üzgünüm. Velilerin hepsinden tek tek özür diliyorum. Hiçbir şoför arkadaşımız böyle bir şey ile karşılaşmak istemez. Elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bizim irademiz dışında olan bir olay. Yapamadık, kurtaramadık bu kadar kurtarabildim. Kimseye bir şey olmadı, kimsenin burnu kanamadı tek tesellim bu. Arabanın yanına daha şimdi geldim. Arabayla ilgili hiçbir kaygım yok. Velileri üzdüğüm için üzgünüm. Ben 10 tane arabayı alırım ama 10 tane araba beni alamaz, çocukları alamaz" diye konuştu.

"Frene basınca kurtaramadım arabayı"

Kaza anını anlatan Yadigar Ekmekçi, "Burada kaza olduğunu ben bilmiyordum. Virajı geçtikten sonra dubaları gördüm. Memur arkadaş dur deyince ben birden frene basmak zorunda kaldım. Frene basınca kurtaramadım arabayı. Yavaş bir şekilde kaydı araba. Kaydı, durdu tekrar devrildi. Sonra çocukları kurtarmak için arabanın camlarını kırdım. Tek tek çocukları çıkarttım. Ama Allaha şükür hiçbir can kaybı yok, ufak tefek sıyrıklarla atlattık" dedi.

Başkentte tır devrildi: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Başkentte tır devrildi: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement