Başkentte "Evde kal" çağrısına büyük oranda uyuluyor - Son Dakika
Güncel

Başkentte "Evde kal" çağrısına büyük oranda uyuluyor

Eskişehir yolu üzerinde araç trafiği Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaya ve araç hareketliliği Güvenpark'taki güvercinler Ulus Heykeli çevresinde yaşanan yaya ve araç hareketliliği Sıhhiye Meydanı Kuğulu Park ve Tunalı Hilmi Caddesi Ağaç dalına çıkan kedi ANKARA - Yeni tip...

04.05.2020 15:01  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir yolu üzerinde araç trafiği

Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaya ve araç hareketliliği

Güvenpark'taki güvercinler

Ulus Heykeli çevresinde yaşanan yaya ve araç hareketliliği

Sıhhiye Meydanı

Kuğulu Park ve Tunalı Hilmi Caddesi

Ağaç dalına çıkan kedi ANKARA - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başkent Ankara'da "Evde Kal Türkiye" çağrısına büyük oranda uyulduğu görüldü.

İçişleri Bakanlığınca salgınla mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması tamamlanmasının ardından bazı kentlerde haftanın ilk gününde alışverişe çıkanlar nedeniyle bazı noktalarda kısmi hareketlilik yaşandı.

Ankara'da Kovid-19 tedbirleri kapsamında "Evde Kal Türkiye" çağrısına büyük oranda uyulduğu görüldü.

Yoğunluklarıyla bilinen Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Tunalı Hilmi Caddesi, Ulus Meydanı ve parklar, sakinliklerini koruyor.

Kentin az da olsa insan ve trafik yoğunluğunun bulunduğu noktalarında görev yapan ekipler, vatandaşları "sosyal mesafe" kuralına uymaları için uyardı.

Öte yandan toplu taşıma araçlarını durdurup maske kullanımı kontrolü yapan güvenlik güçleri, maskesiz olduğu tespit edilen sürücü ve yolcuları ikaz ederek, şoför ve araçtakilerin ateşlerini ölçüyor.

Başkentte "Evde kal" çağrısına büyük oranda uyuluyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkentte 'Evde kal' çağrısına büyük oranda uyuluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement