Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan'ı 74-69 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, son dönemdeki en iyi performanslarını sergilediklerini söyledi.

27.02.2016 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan'ı 74-69 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Ertuğrul Erdoğan, son dönemdeki en iyi performanslarını sergilediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erdoğan, kazanmalarında şans faktörünün olduğuna vurgu yaparak, "Sezonun geneline baktığımızda, yaşadığımız sakatlıklarda ve kaybettiğimiz maçlarda çok da şanslı olduğumuzu söyleyemem. Umarım geri kalan bölümde şans yanımızda olur" değerlendirmesinde bulundu.

Savunmada ciddi sıkıntılar yaşamalarına rağmen maçın sonunu iyi getirdiklerini ifade eden Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Kazandığımız için mutluyum. Bugün özellikle oyuncularımın ortaya koyduğu yürek ve performanstan çok memnunum. Son zamanlardaki en iyi basketbolumuzu oynadık. Mutlaka inişler çıkışlar oldu ama genel anlamda arka arkaya bu kadar maç kaybeden bir takımın psikolojisini dikkate alırsak böyle bir karşılaşmayı kazanmamız çok önemliydi."

Erdoğan, ilerleyen haftalarda daha zorlu karşılaşmaların olacağını, kazanmaya devam ederek ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini kaydetti.

Beşiktaş Sompo Japan cephesi

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ, ortaya koydukları kazanma kararlılığından dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u kutlarken şans faktörünün rakiplerinden yana olduğunu savundu.

Karşılaşmayı kaybetmelerinin nedenlerini aktaran Uluğ, "Az oyuncuyla oynamak durumunda kaldık. Randy Culpepper'in 2 teknik faulle ihracı sonrası, kısa oyuncu rotasyonunda takımdaki yaratıcı oyunculardan biri eksilmiş oldu. Engin Atsür ve Wolters, maç sonunda oyuna çok yorgun girdiler. Hem savunmada hem de hücumda önemli görevleri vardı. Maç sonundaki yorgunluk, karşılaşmayı kontrol etmemizi engelledi" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement