Batman Petrolspor Teknik Direktörü Güldalı: "Transfer Edeceğimiz Futbolcularla Takıma Güç Katacağız" - Son Dakika
Yerel

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Güldalı: "Transfer Edeceğimiz Futbolcularla Takıma Güç Katacağız"

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor'un Teknik Direktörü Hacı Güldalı, transfer edecekleri futbolcularla takıma güç katacaklarını söyledi.

02.01.2012 14:05

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor'un Teknik Direktörü Hacı Güldalı, transfer edecekleri futbolcularla takıma güç katacaklarını söyledi.

Güldalı, yaptığı açıklamada, kamp için Antalya Belek'e gidecek olan takımın Çarşamba günü ilk idmanını yapacağını, 10 gün sürecek kampta 4 hazırlık maçı yapacaklarını belirtti. İstanbulspor maçında rakiplerinin 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele edemediklerini, bunun sonucunda mağlup olduklarını anlatan Güldalı, futbolcuların İstanbulspor maçına stresli çıktığını, sahada verdiği taktikleri uygulayamadıklarını kaydetti.

Yeni yapılanmayla kampı iyi değerlendirerek ikinci yarıya başlayacaklarını aktaran Güldalı, sezon başındaki hedeflerinden bir şaşma olmadığını, ligin ilk yarısında şanssız puanlar kaybettiklerini, ikinci devrenin çok çekişmeli geçeceğini bildirdi.

Takıma transfer yapmaları gerektiğini ifade eden Güldalı, şöyle dedi:

"Yönetim kuruluna verdiğim rapor doğrultusunda 3 forvet bir sol kanat ve bir de orta saha oyuncusu istedim. Görüşüp prensipte anlaştığımız futbolcular var. Kesin anlaşma sağlanırsa bu futbolcular devre arasındaki kampımıza katılıp, gücümüze güç katacaklarına inanıyorum. Transfer edeceğimiz futbolcularla takıma güç katacağız. Sezon başındaki hedefimize ulaşacağıma inanıyorum. 22 Ocak'ta kendi sahamızda oynayacağımız ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Arsinspor maçını şimdiden düşünmeye başladık."

- BATMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman Petrolspor Teknik Direktörü Güldalı: 'Transfer Edeceğimiz Futbolcularla Takıma Güç Katacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement