Batman Polis, Hdp Önünde Açıklamaya İzin Vermedi ve Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Batman Polis, Hdp Önünde Açıklamaya İzin Vermedi ve Müdahale Etti

Batman'da, HDP il eş başkanı ve kapatılan DEP eski Milletvekili Nizamettin Toğuç'un gözaltına alınmasını protesto etmek için basın açıklaması yapmak isteyen HDP'lilere polis izin vermedi.

07.10.2018 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da, HDP il eş başkanı ve kapatılan DEP eski Milletvekili Nizamettin Toğuç'un gözaltına alınmasını protesto etmek için basın açıklaması yapmak isteyen HDP'lilere polis izin vermedi. Yaşanan gerginlik üzerine polis, biber gazı ve jop ile müdahale etti. Müdahale sırasında HDP'nin diğer il eşbakanı da gözaltına alındı.

Batman'da, yürütülen soruşturmla kapsamında kapatılan DEP eski Milletvekili ve Batman HDP il eş başkanı Nizamettin Toğuç'un dün gözaltına alınmasını protesto etmek isteyen HDP Batman İl teşkilatı, parti binası ününde basın açıklaması yapmak istedi. Polis yetkilileri, bina önünde açıklamaya izin verilmeyeceğini belirtirken, HDP Batman Milletvekili Necdet İpekyüz, basın açıklaması için polislerle müzakere ederken, tartışmalar yaşandı. HDP'lilerin basın açıklamasını yapmakta ısrar edip açıklama yapmaya başlaması üzerine polis, HDP'lilere jop ve biber gazı ile müdahale ederek, partilileri il binasının içine sokmaya çalıştı. Polise direnen HDP il Eş Başkanı Berivan Helin Işık gözaltına alındı. Batman Emniyet Müdürlüğü güvenlik görevlileri uzun süre HDP il binasını giriş-çıkışlara kapattı.

Batman Polis, Hdp Önünde Açıklamaya İzin Vermedi ve Müdahale Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Polis, Hdp Önünde Açıklamaya İzin Vermedi ve Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement