Bayburt ve Giresun'da Kar ve Fırtına Etkili Oluyor - Son Dakika
Güncel

Bayburt ve Giresun'da Kar ve Fırtına Etkili Oluyor

Bayburt ve Giresun'da etkili olan kar yağışı, fırtına ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor.

15.01.2019 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt ve Giresun'da etkili olan kar yağışı, fırtına ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor. Bayburt'ta yarın okullar bir günlüğüne tatil edildi. Giresun'un Eğribel Geçidi çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı, araçlar yolda mahsur kaldı.

Bayburt'ta etkili olan kar yağışı, fırtına ve tipi nedeniyle yüksek kesimlerde ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Bazı köy ve mahalle yolları ulaşıma kapandı. İl genelinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime bir günlüğüne ara verildi. Bayburt Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bayburt'ta özellikle köy yollarında ulaşımı kesintiye uğratan kuvvetli fırtına, kar yağışı ile aşırı rüzgara bağlı olarak oluşan yoğun tipi nedeniyle çarşamba günü il genelinde eğitime bir gün ara verilmiştir" denildi.

ÇIĞ DÜŞTÜ, EĞRİBEL GEÇİDİ KAPANDI

Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerini Giresun ve Sivas üzerinden birbirine bağlayan, 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi, çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı. Yolun her iki tarafından araçlarında kalan sürücüler Karayolları Eğribel Bakım Evi ve Tamdere mevkiinde bir tesiste beklemeye başladı. Fırtına ve tipinin etkisinin yitirmesi ile geçidin ulaşıma açılması için çalışma başlatılacak.

Bayburt ve Giresun\'da Kar ve Fırtına Etkili Oluyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayburt ve Giresun'da Kar ve Fırtına Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement