Baykap Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Baykap Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Bayburt Kalkınma Platformu (BAYKAP) değerlendirme toplantısı öğretmenevinde gerçekleştirildi.

04.04.2017 15:56

Bayburt Kalkınma Platformu (BAYKAP) değerlendirme toplantısı öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Demirözü Kaymakamı Ali Erdoğan, Aydıntepe Kaymakamı Selçuk Haskırış, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri katıldı.

Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, ilgili kurumların platform bünyesinde oluşturdukları proje ofisleriyle Bayburt'un kalkınması ve gelişimine katkı sunacak projeler üretmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bayburt için 2017 yılının önemli olduğunu ifade eden Ustaoğlu, "2017 yılı fırsatlar açısından çok önemli. Bayburt'un buna ihtiyacı var. Bu konuda bir birimize destek olarak, tüm birimlerimizi harekete geçirerek iyi bir mesafe kat etmemiz lazım. Bu toplantılarımızda gelinen mesafeyi değerlendireceğiz. Bu süreci bu yıl iyi bir şekilde götürüp, sonuçlarını da değerlendireceğiz." diye konuştu.

Vali Yardımcısı Mutlu Almalı da 1-3 Mart 2017 tarihleri arasında proje ofislerinde görevlendirilen 30 personele proje süreç yönetimi eğitimi verildiğini belirtti.

İkinci grup eğitimlerin Nisan ayı içerisinde tamamlanacağını anlatan Almalı, "SODES hibe programı yayınlandıktan sonra 27 Şubat 2017 tarihinde potansiyel yararlanıcılara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. İlimizden bu hibe programına 69 başvuru oldu." ifadelerini kullandı.

Almalı ayrıca Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansına (KUDAKA) bir proje gönderildiğini ve bu projenin de kabul edilerek uygulama aşamasına geçildiği bilgisini verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Baykap Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement