Selçuk Bayraktar'dan Biden'ın 'soykırım' ifadesine tepki: Kararı siyasidir, kirlidir - Son Dakika
Güncel

Selçuk Bayraktar'dan Biden'ın 'soykırım' ifadesine tepki: Kararı siyasidir, kirlidir

ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak ifade etmesinin ardından Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'tan da bir tepki geldi. Biden'ın ifadesini dayanaksız ve kirli bir karar olarak bulan Bayraktar, "Ahlaki, hukuksal, tarihi ve evrensel hiç bir dayanağı yoktur. 1915 olayları komşularını katleden bir güruha karşı topraklarını ve halkını korumak için uygulamak zorunda kaldığı bir karardır" dedi.

24.04.2021 22:55  Güncelleme: 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı Joe Biden, yaptığı yazılı açıklama ile 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanıdığını duyurdu. Biden'ın skandal kararı sonrası birçok kanattan art arda tepki mesajları yayınlandı.

"EVRENSEL HİÇBİR DAYANAĞI YOKTUR"

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesinin "kirli bir karar" olduğunu bildirdi. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

"1915 Olayları arkadan vurulan bir milletin, emperyal sömürgeciler tarafından azdırılarak düşman orduları ile işbirliği içinde komşularını katleden bir güruha karşı topraklarını ve halkını korumak için uygulamak zorunda kaldığı bir karardır. Geçmişte Kızılderililere soykırımın, haksız savaşlarda milyonların katliamının, bugün ise etnik ayrımcılık ve şiddetle, insanları nefessiz bırakarak öldürmenin yaşayan en acı tablosudur ABD. Kararı siyasidir, kirlidir; Ahlaki, hukuksal, tarihi ve evrensel hiç bir dayanağı yoktur."

Selçuk Bayraktar'dan Biden'ın 'soykırım' ifadesine tepki: Kararı siyasidir, kirlidir
Selçuk Bayraktar\'dan Biden\'ın \'soykırım\' ifadesine tepki: Kararı siyasidir, kirlidir
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Selçuk Bayraktar'dan Biden'ın 'soykırım' ifadesine tepki: Kararı siyasidir, kirlidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Metin: Senin gibi evlatlari olan ülkemizin sirti yere gelmez. Ülkemizi cekemiyorlar, tabiki siyasi. Istiyorlar ki dünki gibi karsilarinda el pence duralim, onlar eski TÜRKIYE özlemindeler. Dahada cildiracaklar allahin izni ile su savas ucaklarinida yapalim insaallah. Allah yardimciniz olsun, islerinizde basari ve kolayliklar dilerim. 5 0 Yanıtla
  • DERTLİ 5: HELAL BE SELÇUK 4 0 Yanıtla
  • çekerekli: sen ne söylersen söyle reis. senin her şeyi söylemeye hakkın var gururumuzsun. 2 0 Yanıtla
  • SADİ ÇARIKCI : SELÇUK BAYRAKTAR VATANIN HAYIRLI EVLADI SENİN YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM SANA RABBİMDEN HEP DUA EDİYORUM YÜCE RABBİM SİZLERİ ÇOĞALTSIN ÖMRÜNÜZÜ UZUN KILSIN İNŞALLAH SELAM DUA İLE DÜZCE 0 0 Yanıtla

Advertisement