Belediye Başkanından Darp Edildiği İddiası - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanından Darp Edildiği İddiası

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nu dövdüğü iddia edilen MHP'den Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın'ın ağabeyi Fikret Aydın, Bıçakçıoğlu'nu dövmediğini savundu.

09.06.2015 21:34

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu'nu dövdüğü iddia edilen MHP'den Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın'ın ağabeyi Fikret Aydın, Bıçakçıoğlu'nu dövmediğini savundu.

Orhan Bıçakçıoğlu'nu makamında darp ve tehdit ettiği öne sürülen MHP Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın'ın ağabeyi Fikret Aydın'ın, olaya ilişkin Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde "şüpheli-mağdur" sıfatı ile ifadesi alındı.

Polisteki ifadesinde, kardeşi Yavuz Aydın'ın 7 Haziran'daki genel seçimlerde MHP'den milletvekili adayı olması sebebiyle 2 aydır Trabzon'da bulunduğunu anlatan Fikret Aydın, seçimler öncesi arkadaşı ve eski MHP Trabzon Milletvekili olan Bıçakçıoğlu'nu makamında ziyaret edip seçim sürecinde birbirlerine saygılı olmaları ve seçimlerin huzur içinde geçirilmesi temennisinde bulunduğunu dile getirdi.

Fikret Aydın, ifadesinde, seçim sürecinde ise Bıçakçıoğlu'nun Yavuz Aydın'a oy verilmemesini istediğini savunarak, olay öncesinde ise sekreterinin yanı sıra kendisinden de izin aldıktan sonra Bıçakçıoğlu ile makamında görüşmeye gittiğini söyledi.

Makamına girdiğinde Bıçakçıoğlu'nun kendisini "Hoşgeldin" diyerek karşıladığını belirten Aydın, görüşmede kendisinin Bıçakçıoğlu'na seçimin aralarında bir kırgınlık yaratmaması gerektiğini ve aralarında bir hatır olduğunu söylediğini dile getirdi.

Bıçakçıoğlu'nun ise kendisine küfür ederek üzerine saldırdığını, bu sırada belediye personeli olduğunu düşündüğü kişilerin kendisini dışarı çıkardığını öne süren Fikret Aydın, "Bıçakçıoğlu'nun ne şekilde yaralandığını bilmiyorum. Ben kendisine vurmadım. Ancak bizi ayırmaya çalışan vatandaşlar beni tuttuklarında Bıçakçıoğlu serbest idi ve üzerime geldiğinde masaya çarptığını gördüm" ifadelerini kullandı.

Fikret Aydın, olayda kendisinin de kulağında sıyrık olduğunu ve kafasından yaralandığını savunarak, Bıçakçıoğlu'ndan şikayetçi oldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanından Darp Edildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement