Belediye Protokolü Altay'ın Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Belediye Protokolü Altay'ın Sergisini Gezdi

Belediye Protokolü Altay\'ın Sergisini Gezdi

Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu’nda sergi açan Hayrullah Altay’ın sergi ziyaretçileri Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güney, Murat Caymaz ve birim müdürleri oldu.

30.03.2016 14:55

Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu'nda sergi açan Hayrullah Altay'ın sergi ziyaretçileri Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güney, Murat Caymaz ve birim müdürleri oldu.

Kat-ı Sanatı Hat Eserleri sanatçısı, gazeteci-yazar Hayrullah Altay, 18'inci kişisel sergisini geçtiğimiz günlerde Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu'nda açtı. 100 eserin beğeniye sunulduğu sergi bir hafta süre ile açık kalacak. Kat-ı Sanatı Hat Eserleri sanatçısı, gazeteci-yazar Hayrullah Altay'ın sergisinin ikinci gününde ziyaretine gelen Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Ali Güney ile Murat Caymaz'ın yanı sıra İmar ve Şehircilik Müdürü Mesude Özcan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seçil Acar ve Zabıta Müdürü Muhsin Yavuz eserleri dikkatle inceledi.

Düzce Belediyesi Ogün Danış Sergi Salonu'ndaki sergi bir hafta süre ile gezilebilecek. Hayrullah Altay, 10-15 Mayıs tarihleri arasında Bursa Sanat Festivali kapsamında da sergi açacak. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Protokolü Altay'ın Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement