"Benim Annem Bir Melek" - Son Dakika
Güncel

"Benim Annem Bir Melek"

CarrefourSA BAHÇEPARK Çocuk Kulübü Anneler Gününe Hazırlanıyor

04.05.2012 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mayıs-Haziran-Temmuz aylarında "Sanat Okulu" konseptli aktivitelerini yürütecek olan BAHÇEPARK Çocuk Kulübü Anneler Günü özel etkinliği için geri sayıma başladı.

03-13 Mayıs 2012 Anneler Günü ve Güzellik Haftası kapsamında ünlü markalarla anneleri buluşturacak olan CarrefourSA BAHÇEPARK AVM, minik ziyaretçileri için de çok keyifli atölyeler planladı.

Milupa ile Anne Bebek Seminer ve Söyleşisi, BABÉ ile Cilt Bakımı Sırları, GNC ile Sağlıklı Beslenme ve Diyet, Pure Jatomi Fitness kişisel eğitmenleriyle söyleşi, büyük "Değişim Tüneli" ve sürpriz hediyeler 03-13 Mayıs tarihlerinde CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkez'ini ziyaret eden en güzel anneleri bekliyor olacak!

Annelerin en değerli varlıkları olan çocuklarını da ayrıca düşünen CarrefourSA BAHÇEPARK Alışveriş Merkezi, küçük misafirlerini annelerine kendi el becerileriyle tasarladıkları hediyeleri yapmaları için BAHÇEPARK Çocuk Kulübü ücretsiz etkinliklerine davet ediyor. Anneler Günü Haftası'na 6 Mayıs Pazar günü CarrefourSA BAHÇEPARK'ta girecek olan çocuklar, aynı gün 14.00 -18.00 saatleri arasında kesintisiz devam edecek olan Resim Atölyesi'nde anneleri için en güzel resimleri yapacak, hediyelerini vermek üzere bir sonraki haftaya hazırlanacaklar. 13 Mayıs Pazar günü ise Anneler Günü Özel Aktivitesi uygulanacak. Minikler, Heykel Atölyesi'nde eğitmenleriyle birlikte "Melek Balığı" heykelleri yapacak, kendi elleriyle yaptıkları heykelleri şık paketleriyle annelerine hediye ederek "Benim Annem Bir Melek!" diyecekler. Aktivite bitiminde alanda yapılacak çekilişte kazanan 5 şanslı miniğin melek annesi ise "Değişim Tüneli"'ne girerek güzelliğine güzellik katmaya hak kazanacak!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Benim Annem Bir Melek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement