Beşiktaş'a Domagoj Vida İçin 4 Teklif Birden - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'a Domagoj Vida İçin 4 Teklif Birden

Beşiktaş, Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida için; Fulham, Monaco, West Ham United ve Everton'dan teklif aldı. Siyah-beyazlılar, 10 milyon euro istiyor.

02.01.2019 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupasında sergilediği başarılı performansla transferin gözde ismi olan Domagoj Vida için Ocak ayında da Beşiktaş'a teklifler gelmeye başladı.

Hırvat basınındaki haberlere göre, Fulham ve Monaco dışında West Ham ile Everton da Vida için devreye girdi. Beşiktaş yönetimine dolaylı yoldan teklif yapıldığı öğrenilirken, siyah beyazlı yönetimin ise 10 milyon eurodan aşağı bir fiyata Vida'yı satmama kararı aldığı kaydedildi. West Ham, Monaco, Fulham ve Everton arasında en ciddi teklifi yapacak takımlardan biri ise Fulham olarak gösterildi.

BEŞİKTAŞ'TA 22 MAÇA ÇIKTI

Geçen sezon devre arası transfer döneminde Dinamo Kiev'den bedelsiz transfer edilen Domagoj Vida, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 maçta 1884 dakika performas gösterdi. Gol ya da asist katkısı bulunmayan Hırvat stoperin Beşiktaş ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki defans oyuncusu yaz döneminde Dünya Kupası'nda milli takımın değişmez ismi olarak dikkat çekmişti.

(Futbol Arena)

Beşiktaş\'a Domagoj Vida İçin 4 Teklif Birden

Son Dakika Spor Beşiktaş'a Domagoj Vida İçin 4 Teklif Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Urfali: Sezon basında fikret bey 20 milyon eorudan aşağı vermiyordu şimdi ne oldu da 10 a düştüler 13 2 Yanıtla
  • andsmero: ıyı bır defans akıllı adam 0 6 Yanıtla

Advertisement