Beşiktaş, Aras, Boyko, Milosevic ve Pedro'yu Bedelsiz Kiralamak İstiyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Aras, Boyko, Milosevic ve Pedro'yu Bedelsiz Kiralamak İstiyor

Beşiktaş, U21 takımına gönderilen Boyko, Aras, Milosevic ve Pedro Franco'yu Türkiye'deki kulüplere bedelsiz kiralamaya çalışıyor.

06.09.2017 11:31  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın 12.5 milyon Euro'luk cazip teklifine rağmen Cenk Tosun'u kadrosunda tutan Beşiktaş hem Domagoj Vida hem de sağ bek transferi konusunda henüz hedeflerine ulaşamadı.

KADRODA İSTENMEYEN 4 İSİM BEDELSİZ KİRALANACAK

Dinamo Kiev'in 4 milyon Euro bonservis bedeli istemesi yüzünden Hırvat stoperin transferini de Ocak ayına erteleyen siyah-beyazlılar ilk hedefini gözden çıkarılan oyuncuların gönderilmesi olarak belirledi. Transferin bitmesine iki gün kala, U21 takımına gönderilen Boyko, Aras, Milosevic ve Pedro Franco'ya kulüp arayan yönetimin bu oyuncuları Türkiye'deki kulüplere bedelsiz kiralamaya çalıştığı belirtildi.

Bu arada siyah beyazlılarından Juventus'ta gmden düşen Stephan Lichtsteiner ile ilgilendiği öne sürüldü. İtalyan ekibi ile yapılan görüşmelerin devam ettiği ve menajeri aracılığıyla oyuncudan da transfer ile ilgili fikir aldığı ifade edildi. İsviçreli sağ bek oyuncusunun transfere sıcak baktığı ve iki kulübün anlaşması durumunda Beşiktaş'a transfer olmak istediği kaydedildi.

Beşiktaş, Aras, Boyko, Milosevic ve Pedro\'yu Bedelsiz Kiralamak İstiyor

Son Dakika Spor Beşiktaş, Aras, Boyko, Milosevic ve Pedro'yu Bedelsiz Kiralamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement