Beşiktaş, Boyko, Milosevic ve Alexis Delgado'yu Satış Listesine Koydu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Boyko, Milosevic ve Alexis Delgado'yu Satış Listesine Koydu

Beşiktaş; Boyko, Milosevic ve Alexis Delgado'yu satış listesine koydu. Teknik ekip, yeni sezonda düşünmediği üçlüyü kiralık yollamayı planlıyor.

19.07.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta transferde son durum gözler önüne serildi. Sol bek bölgesine takviye için görüşmeler devam ederken öne çıkan isim bonservisi D. Moskova'da olan Alexander Büttner… Sona gelinmiş durumda. Yönetimin ve teknik ekibin canını sıkan gelişme ise elde kalan isimler… Geçen sezonun devre arasında alınan iki isim ile kan uyuşmazlığı yaşandı… Kulüp bulmaları istenen Denys Boyko ve Alexis Delgado satış listesine konurken beklenen teklif gelmedi… 30 yaşındaki Delgado için İspanyol kulüpleri devredeydi ancak maliyeti yüksek bulundu… Kartal'ın isteği ödediği 1.5 milyon avroluk bonservis ücretini geri almak…

BOYKO GİDECEK AMA...

Boyko'dan beklenti ise 3 milyon Euro. Kaleye Fabricio ve genç Utku takviyesi yapan Kartal, Ukraynalı eldiveni kesinlikle elden çıkarma düşüncesinde. Beşiktaş'ta bir diğer stoper Milosevic'te ise durum çok daha can sıkıcı… Siyah-beyazlılarda bir türlü bekleneni veremeyen ve 2018'e kadar sözleşmesi bulunan İsveçli oyuncunun yine kiralık gitmesi söz konusu… Siyah-beyazlılar üç ismi göndererek hem maliyetinden kurtulmak hem de kadro genişliğini aza indirme planında…

SOSA'NIN EŞİ ÇOK KORKUYOR

Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde İstanbul'da gerçekleşen hain darbe girişimi saldırısıyla ilgili açıklamalar yaptı. Arjantin basınına konuşan Allurralde, İstanbul için 'kaotik şehir' tanımlamasında bulunurken; insanların korku içinde olduğunu ve kendisininde çok endişeli olduğunu söyledi. Milan'a gitmek istediğini daha önce yöneticilere ileten Josa için siyah-beyazlı kulüp İtalyan ekibinden 8 milyon avro istemişti.

MARIO GOMEZ'İN FİYATI 10 MİLYON EURO

Mario Gomez konusunda Fiorentina'dan açıklama var… İtalyan ekibinin genel menajeri Freitas, Alman golcünün bonservis ücretinin 10 milyon Euro olduğunu açıkladı. Ünlü forvetin bu maliyetini karşılayabilecek kulüplerin bulunduğu ancak sorunun Gomez'in 5 milyon Euro'yu bulan yıllık ücreti olduğu ifade edildi. Görüşmeler sürüyor.

B. JUNIORS'A BEŞİKTAŞLI YANIT

Lanus'un 23 yaşındaki stoperi Gustavo Gomez konusundaki transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Avrupa'da ciddi bir pazarı olan ve Arjantin'de de Boca Juniors'un istediği Gomez tercihini söyledi: Beşiktaş. Kulübünün 8 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği oyuncu Beşiktaş'ı çok istediğini ve kulüplerin anlaşmasını beklediğini söyledi.

FİZİK TAMAM SIRA TAKTİKTE

Şampiyon Kartal yeni sezonun ilk etap çalışmalarını tamamladı. Startı 8 Temmuz'da veren ve İstanbul'da hazırlıklarına devam eden siyah-beyazlılar 2 gün izin yapacak. Ardından yarın Avusturya'nın Leogang bölgesine gidecek ve 10 gün burada kalacak. Teknik direktör Şenol Güneş, ikinci etapta taktik ağırlıklı idmanlara ağırlık verecek.

Beşiktaş, Boyko, Milosevic ve Alexis Delgado\'yu Satış Listesine Koydu

Son Dakika Spor Beşiktaş, Boyko, Milosevic ve Alexis Delgado'yu Satış Listesine Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement