Beşiktaş'ta Bayern Münih Rotasyonu! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Bayern Münih Rotasyonu!

Beşiktaş\'ta Bayern Münih Rotasyonu!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde kadroda rotasyona gitti.

14.03.2018 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer.com
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde kadroda rotasyona gitti. İlk maçı deplasmanda 5-0 kaybetmenin etkisiyle Şenol Güneş, ilk 11'de bazı değişiklikler yaptı.
Başta Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve kaleci Tolga Zengin olmak üzere bazı bölgelerde farklı isimler oynadı. Mustafa Pektemek'i Vagner Love'un arkasında daha çok forvet arkası pozisyona çeken teknik direktör Güneş, ligde 5 maçlık cezası olan Ricardo Quaresma'ya ilk 11'de görev verdi.
Orta sahada da Oğuzhan ile Tolgay Arslan'ı yan yana oynatan tecrübeli teknik adam, stopere ise Necip Uysal'ı çekti.
Lewandowski sürprizi
Bayern Münih, 5-0'lık avantaja rağmen kadrosunda bazı önemli isimleri rövanşta da oynatmaya devam etti. Sarı kart sınırında bulunan takımın en önemli yıldızlarından Robert Lewandowski ilk 11'de yer aldı. Ayrıca Hummels, Müller, Boateng, Vidal ve Ribery gibi yıldız oyuncular da Jupp Heynckes'in ilk 11'inde şans buldu.
Almanlardan şaşırtan ilgi
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Bayern Münih taraftarlarının ilgisi dikkat çekti. Alman taraftarlar kendilerine ayrılan misafir takım tribününü neredeyse tamamen doldurdu.
Maçın başlamasına 2 saat kala polis kontrolünde içeriye alınan Bayern taraftarları, maç boyunca takımlarına yoğun destek verdi.
Löw, Vodafone Park'ta
Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş-Bayern Münih maçı için Vodafone Park'a geldi. Alman çalıştırıcı zorlu karşılaşmadan 1 saat önce stada giriş yaptı.
Daha önce Türkiye'de Fenerbahçe ve Adanaspor'da da çalışan başarılı teknik adam, zorlu karşılaşmayı 90 dakika izlemek ve Alman yıldızlar için rapor edinmek adına bu maça geldi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Bayern Münih Rotasyonu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement