Beşiktaş'ta koronavirüs denetimi yapıldı, ekipler maske takmayan vatandaşlara ceza kesti - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta koronavirüs denetimi yapıldı, ekipler maske takmayan vatandaşlara ceza kesti

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'un pek çok noktasında ekipler denetim yaptı. Vatandaşlardan biri 'sokağın boş olduğunu' gerekçe göstererek maske takmadığını söyledi. Ekipler, hiçbir gerekçeyi kabul görmeyerek maske takmayan vatandaşlara ceza kesti.

06.08.2020 12:31  Güncelleme: 00:44

İstanbul'da koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler yapıldı. Beşiktaş'ta yapılan denetimde köpeğini gezdiren ve maskesiz olduğu görülen Polen Gökbuget, polise "Köpeğim dışkı yaptı yanımda poşet olmadığı için onu maskemle almak zorunda kaldım" dedi. Maskeyi koluna takarak yürürken ve polis tarafından durdurulan Ömer Karataş ise "Benim babam doktor" dedi. Bahanelere rağmen vatandaşlar ceza yemekten kurtulamadılar. Ayrıca ekipler pek çok iş yerine de uğrayarak denetim yaptı.

Polis ekipleri İstanbul'da birçok noktada koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Zabıta ekiplerinin de katıldığı denetimlerde pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetim yapıldı.

Denetimlerin yoğun olduğu noktalardan biri de Beşiktaş oldu. Ekipler, Beşiktaş Çarşısı'nda dolaşarak maske takmayan vatandaşları uyardı, iş yerlerine de denetim yaptı.

"MASKEYLE KÖPEĞİN DIŞKISINI ALDIM"

Denetimler sırasında vatandaşlar ile polisler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Maskesiz olarak köpeğini dolaştıran Polen Gökbuget polise "Normalde maske takıyorum. Bugün de takıp çıktım. Yürüyüş sırasında köpek dışkısını yaptı. Yanımda poşet olmadığı için maskemle dışkıyı yerden alıp çöpe attım. Bu nedenle yanımda maske yok" dedi.

900 lira ceza kesilen Polen Gökbuget'e polis maske verdi.

Beşiktaş'ta koronavirüs denetimi yapıldı, ekipler maske takmayan vatandaşlara ceza kesti

"BENİM BABAM DOKTOR"

Polis ekipleri denetimlerde maskeyi çenesine takan vatandaşları da uyardı. Maskeyi koluna taktığı görülen Ömer Karataş polis tarafından durdurulunca "Sokak boş olduğu için maskeyi koluma taktım. Kalabalığa girince maske takıyorum. Benim babam doktor. Uyarılara dikkat ediyorum" dedi. Karataş ceza yemekten kurtulamadı.

MASKESİZ SERVİS YAPAN GARSONA CEZA

Polis ekipleri, zabıtayla birlikte yemek mekanlarını da denetledi. Bir restoranda maskesiz olarak müşterilere servis yapan garsona da 900 lira ceza kesildi.

Ekipler birçok restoran, kafe ve iş yerini uyardı. Polisler gün boyunca denetimlerine devam etti.

Beşiktaş'ta koronavirüs denetimi yapıldı, ekipler maske takmayan vatandaşlara ceza kesti
Beşiktaş'ta koronavirüs denetimi yapıldı, ekipler maske takmayan vatandaşlara ceza kesti
Beşiktaş\'ta koronavirüs denetimi yapıldı, ekipler maske takmayan vatandaşlara ceza kesti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta koronavirüs denetimi yapıldı, ekipler maske takmayan vatandaşlara ceza kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • SEDEF: Denetim yapanlar ayasofya acılısında nerdeydıler ! Bayram tatilinde Florya denize girme sırasında nerdeydıler ! Bagcılar güngoren zeytınburnu ya da turistik yerlerde niye yoklar hep gösteriş .. 5 4 Yanıtla
    007: Ayasofya acısı geçmemiş sende hala! 1 1 eser: ayasofya camii aklınızı başınızdan aldı 0 1
  • Amacı belli denetimler. : Bu denetimler cezalar neden hep beşiktaşta yapılıyor , Sultanbeyli sarıgazi fln oralarda da yapsanıza ceza kessenize oralarda da . Parayı gördügünüz yere koşmayın denetimse her yerde yapın inanalım, yoksa sadece para avına çıktıgınız çok belli oluyor. uyor. 6 1 Yanıtla
  • .: Hergün olmalı hergün.haberli değil. 4 1 Yanıtla
  • ..: maskesiz servis yapan garsona ceza mı :) ne mal ülkeyiz. açmasaydın cafeleri lokantaları. garsonda mı virüs var sadece yiyen vatandaşta yok mu yani. çok saçma 1 1 Yanıtla
  • IM: PAZARLAR DENETLENSIN 1 0 Yanıtla
  • Yazık: Devlete para lazım 1 0 Yanıtla
  • Nnn: Suriyeliye de kes adamlar takmıyor kanunh 0 0 Yanıtla
  • Saykolojist: Polis de insan, nereye kadar kovalasın bilinçsiz ve düşüncesiz insanları, kendini de korumak zorunda. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement