Beşiktaş'ta Sezon Sonu Dev Hazırlık! 7 İsim Yolcu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Sezon Sonu Dev Hazırlık! 7 İsim Yolcu

Beşiktaş'ta sezon sonu 6 futbolcu ile yolların ayrılması bekleniyor. Siyah beyazlı ekibin sözleşmesi biten Adriano ile de kontrat yenilemeyeceği belirtildi.

19.04.2019 09:44  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta operasyon var... Yeni sezonda ekonomik olarak küçülmek isteyen Siyah-Beyazlı yönetim sezon sonunda 7 yabancı ile yolları ayıracak. Başta Quaresma ve Medel olmak üzere Larin, Lens, Roco ve İsimat Mirin için yapılan teklifler masaya yatırılacak ve bu oyuncular satılacak.

ADRIANO'YLA ANLAŞMA YOK

Kartal ayrıca sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Adriano ile anlaşmayı yenilemeyecek. Brezilyalı futbolcunun 34 yaşında olması nedeniyle yönetim yeni bir sözleşmeyi düşünmüyor.

Beşiktaş'ta Sezon Sonu Dev Hazırlık! 7 İsim Yolcu

TORİNO'YA 6.5 MİLYON EURO

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş Yönetimi Torino'dan kiraladığı Adem Ljajic'in bonservisini ise İtalyan kulübüne 6.5 milyon Euro vererek alacak. Siyah-Beyazlılar Torino'ya bu parayı 30 taksitle ödeyerek bu işi sonuçlandıracak.

Beşiktaş'ta Sezon Sonu Dev Hazırlık! 7 İsim Yolcu

VIDA İÇİN EN AZ 15 MİLYON EURO

Kartal'da bu sezon performansıyla tam not alan Vida ise ancak astronomik bir rakam gelirse satılacak. Yönetimin Hırvat futbolcu için 15 milyon Euro'dan aşağı yapılacak bir teklifi değerlendirmeye almayacak.

QUARESMA'YA 3 ÜLKEDEN TEKLİF VAR

Beşiktaş'la sözleşmesi devam eden Quaresma'ya Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif olduğu öğrenildi. Yıldız oyuncuya ayrıca ülkesinin takımlarından Porto'nun da talip olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Beşiktaş\'ta Sezon Sonu Dev Hazırlık! 7 İsim Yolcu

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Sezon Sonu Dev Hazırlık! 7 İsim Yolcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Ter80: Yİl 2019 vede 2029 bejekinin bu 10 yıl boyunca şampiyon olamayacak buraya yazıyorum 2030 açın bunu okuyun ben gelecekten geldim .... vede 2030 kadar 4 sırada bitirecek 2030 da ikici olacak. .. 2040 da şampiyon olacak. 2045 kriz geçirip taraftardan para dilenecek . 2050 de futbolcular antrenmana çıkmayacak. 2100 yılında dünyada futbol diye bişey kalmayacak insanlar sadece aç karnını doyurmak için savaşacak. 5 21 Yanıtla
    .: O içtiğin şeyden bende istiyorum. Güzel kafa yapıyor. Geldiğin yere geri dön. 6 1 Karamurat: Sen boyuna uygun bir yorgan al önce yiğenim. Tam örtmüyor 2 0 Türk: Bence sen git bı doktora görün, gelecek ile ilgili yazmışsın ama bir saniye sonra ne olacağını bilmeyen aciz bir kul olduğunu unutmuşsun. 2 0
  • Hemşinli: GÜNAYDIN GALATASURİYE TARAFTARLARI 8 5 Yanıtla
  • OLUR ÖYLE ŞEYLER: MEDEL HARİÇ DİĞERLERİ AEO 6 3 Yanıtla
  • Gorki: Mirin satilmaz, 3 1 Yanıtla
  • Kimyacı Sarıkuş : Yeni dönemde ne yapıp edip Aptullah Avcı ile anlaşsınlar BJK yi bilen ligi bilen biri maceraya gerek yok 1 2 Yanıtla
  • Ege: Offf quaresma gidiyor 1 0 Yanıtla
    COMOLOKKO: Adamın turşusunu mu kurak 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement