Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Sosa'yı Getirmeyi Planlıyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Sosa'yı Getirmeyi Planlıyor

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın yerini Jose Sosa ile doldurmayı planlıyor. Siyah-beyazlılar Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Arjantinli futbolcu için girişimlerde bulunacak.

14.05.2018 19:19

Siyah-beyazlı yönetim, takımdan ayrılması gündemde olan Anderson Talisca'nın yerini tanıdık bir isimle doldurmayı planlıyor.

Futbol komitesi, Trabzonspor'da forma giyen Jose Sosa için bordo-mavili ekibin kapısını çalacak. 32 yaşındaki futbolcunun Karadeniz temsilcisi ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

SEZON SONU TRABZONSPOR'DAN AYRILABİLİR

Ancak siyah-beyazlılar Trabzonspor'dan ile ayrılması beklenen gelen Sosa'yı yeniden kadrosuna katmayı planlıyor. İki kulüp yapacakları görüşmede bonservis bedeli konusunda anlaşmaya çalışacak. Arjantinli'nin yüksek yıllık ücreti ve istenilen performansı verememesi Trabzonspor'dan ayrılma olasılığını artırıyor.

Sosa bu sezon bordo-mavili forma ile çıktığı 26 maçta 2 asist yaptı. 2014-2016 arasında 2 sezon Beşiktaş 'ta oynayan Arjantinli, 78 karşılaşmada 14 gol, 22 asistlik katkı yaptı.

Beşiktaş 'ın 2015-2016 şampiyonluğunda önemli rol oynayan Sosa, bir sonraki sezon 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Milan'a transfer oldu. İtalyan ekibinde beklenileni veremeyen 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon başında Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. (Ntv Spor)

Beşiktaş, Talisca\'nın Yerine Sosa\'yı Getirmeyi Planlıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Sosa'yı Getirmeyi Planlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hdndn: Millet ac ac 3 8 Yanıtla
    Kado06: Yolla da ıban.ini doyuruyum karnını....yobaz....turkiye.de aç olan kişi çalışmayan ipsiz sapsiz meslek öğrenmemiş bi baltaya sap olamamış sabah akşam şahin.le egzoz patlatmiş,motor.un arkasına sari saçlı kız atmış,elinde tesbih nra atmış kişilerdir....benim bi akrabam var 5.000 liralık hacı murat.a binio bi akrabam daha var 250.000 liralık lux arabaya binio....kaderimizi değiştirmek bizim elimizde 3 0
  • Kartal ana: Yönetim şaşırdı iyice. 5 0 Yanıtla
  • FATİH 70: ABDÜLKADİRİN ONDAN FAZLASI VAR EKSİĞİ YOK GİTMESİ NORMAL 2 0 Yanıtla
  • Endo: İyi halt eder o zaman yönetim... 2 0 Yanıtla

Advertisement