Besni'de Hacı Halil-Selvi Gölbaşı Öğrenci Yurdu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Besni'de Hacı Halil-Selvi Gölbaşı Öğrenci Yurdu Tamamlandı

Besni\'de Hacı Halil-Selvi Gölbaşı Öğrenci Yurdu Tamamlandı

Gaziantep'te ikamet eden Besnili İşadamı Hayrullah Gölbaşı'nın Adıyaman'ın Besni ilçesine yaptırdığı 40 kişilik öğrenci yurdu tamamlanarak faaliyete geçti.

30.09.2013 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te ikamet eden Besnili İşadamı Hayrullah Gölbaşı'nın Adıyaman'ın Besni ilçesine yaptırdığı 40 kişilik öğrenci yurdu tamamlanarak faaliyete geçti.

Daha önce de Besni ilçesine Mahalle Konağı ve 24 derslikli okul yaptıran İşadamı Hayrullah Gölbaşı, son olarak eski Besni Devlet Hastanesi arkasında ilköğretim çağındaki öğrencilere 40 kişilik yurt yaptırarak hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besni İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, Besmi İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail İri ve Öz Ayhanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ayhan, Hacı Halil-Selvi, Gölbaşı Öğrenci Yurdu'nu gezerek incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, Besnili hayırsever vatandaşların ilçeye yaptıkları yatırımların kendilerini mutlu ettiklerini belirterek, "Besnili hayırsever İşadamlarından Hayrullah Gölbaşı ilçemize Mahalle Konağı ve 24 derslikli okulun ardından bir de 40 kişilik öğrenci yurdu kazandırdı. Besnili hayırseverlerimizin ilçemize büyük katkıları var. Hacı Halil-Selvi Gölbaşı Öğrenci Yurdu çok güzel bir şekilde yapılarak tamamlanmış. Hayrullah Gölbaşı'na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yurdumuz Besni'ye hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de Hacı Halil-Selvi Gölbaşı Öğrenci Yurdu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement