Genç Kadın, Sokak Ortasında Erkek Arkadaşından Dayak Yedi! O Anlar Kamerada - Son Dakika
Güncel

Genç Kadın, Sokak Ortasında Erkek Arkadaşından Dayak Yedi! O Anlar Kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda Fas uyruklu Sailma Fatima yolda birlikte yürüdüğü erkek arkadaşının saldırısına uğradı. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçarken saldırıya uğrayan kadın ise baygınlık geçirdi.

16.02.2019 13:10  Güncelleme: 17:20

Beyoğlu'nda yabancı uyruklu bir kadın yanında yürüyen kişi tarafından dövüldü. Saldırı anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

SOKAK ORTASINDA KIZ ARKADAŞINI DARP ETTİ

Güvenlik kamerasına yansıyan olay, Şehit Muhtar Mahallesi Kapanca Sokak'ta saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Fas uyruklu Sailma Fatima yolda birlikte yürüdüğü erkek arkadaşı olduğu belirtilen kişi kişinin saldırısına uğradı. Bu kişinin tekme atması sonucu yere düşen kadın, yerdeyken de tekmelendi. Saldırgan olay sonrası koşarak kaçtı. Darp edilen kadın olduğu yerde baygınlık geçirerek hareketsiz kaldı.

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Kadının yardımına gelenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çevredekiler kadının üstüne battaniye kapatarak yardımcı olmaya çalıştı. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yerde baygın yatan kadına ilk müdahalede bulundu. Daha sonra ambulansa taşınan kadın hastaneye kaldırıldı. Polis güvenlik kameralarına yansıyan olaydaki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Genç Kadın, Sokak Ortasında Erkek Arkadaşından Dayak Yedi! O Anlar Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kadın, Sokak Ortasında Erkek Arkadaşından Dayak Yedi! O Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ksy: bizim ulkede yolgecen.hani kim istersen aliyolar hirli hirsiz bune ya gomruk varmi bizde ?? ha bu arada diyanet tombala cekilisine basliyor yarin :)) 0 1 Yanıtla
  • abdurrahman düşüngen: olay göründüğü gibi değildir sanırsam 0 0 Yanıtla

Advertisement