Beypazarı Eğitim "İşbirliği Protokolü" İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı Eğitim "İşbirliği Protokolü" İmzalandı

Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Eti Soda, Trona Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

29.11.2017 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Eti Soda, Trona Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Okulun toplantı salonunda imzalanan işbirliği protokolünde, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Elma, okul müdürü Nuri Caner, Eti Soda, Trona Maden İşletmesi Genel Müdürü Tanzel Ergül, Beypazarı Maden Suyu İşletmesi sahibi ve Ticaret Odası Oda Meclis Başkanı Niyazi Ercan, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Karaca ile okulda görev yapan öğretmenler hazır bulundu.

Okulun müdürü Caner, okullarında birçok farklı alanda eğitim verildiğini ve bu alanlarda okuyan öğrencilerin, staj yapabilmelerine imkan sağlamak adına bu protokolü imzaladıklarını kaydetti.

Genel Müdür Tanzel Ergül ise protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, fabrikalarında kimyager ve elektronik mezunu ile ara eleman istihdam ettiklerini söyledi.

Beypazarı Maden Suyu İşletmesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan'da böylesi bir okulda istihdama yönelik ara elaman ihtiyacını karşılayacak branşlarda öğrenci yetiştirilmesinin önemine değindi.

Yapılan konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalanarak, okulun atölyeleri gezildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı Eğitim 'İşbirliği Protokolü' İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement