Beypazarı'ndan Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den Kaplan Talip Oldu - Son Dakika
Yerel

Beypazarı'ndan Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den Kaplan Talip Oldu

Beypazarı\'ndan Belediye Başkanlığı\'na AK Parti\'den Kaplan Talip Oldu

Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nde belediye başkanlığı için 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Tuncer Kaplan 2014 yerel seçimleri için de aday olduğunu açıkladı.

10.10.2013 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Beypazarı İlçesi'nde belediye başkanlığı için 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olan Tuncer Kaplan 2014 yerel seçimleri için de aday olduğunu açıkladı.

Beypazarı'nda Belediye Başkanlığı için aday adayları belli olmaya başladı. Tuncer Kaplan 12 Ekim Cumartesi günü Zirve tesislerinde saat 11,00' de düzenleyeceği basın toplantısı ile aday adaylığını kamuoyu ile paylaşacağını bildirdi.

BELSO Genel Müdür Yardımcısı Tuncer Kaplan aday adaylığının gündeme gelmesi ile başlayan süreci değerlendirdi. Kaplan, mevcut Belediye Başkanı Cengiz Özalp'e aday olduğunda destek olacağına dair söz verdiğini ifade ederek; " Yaptığı görüşmede Özalp'in aday olmayı düşünmemesi ve kendisinin adaylığına tam destek vereceği açıklaması üzerine hizmet bayrağını daha ileriye taşımak üzere bu yola çıktığını kaydetti.

Kaplan şunları dedi:

" Aday adayı olmamda ikinci önemli konu AK Parti Genel Merkez, İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatı düzeyinde yapmış olduğum olumlu görüşmeler neticesinde aday adayı olmam kesinleşti. Diğer bir konu ailem de rıza gösterdi, kamuoyunun beklentisi ve destek görmem aday adayı olmamda etkili oldu."

BELEDİYECİLİK MİLLETE HİZMETTİR

2009 yerel seçimlerinden bu güne kadar neler yaptıklarına değinen Tuncer Kaplan Türkiye'deki belediyeciliğin duayeni solarak nitelendirdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile 5 yıldır çalışarak belediyecilik konusunda iyi bir öğrenim yaptığını kaydederek: " Bu süreçte lisans mezunu oldum. Bulunduğum yerde partili partisiz bütün hemşerilerimin her türlü sıkıntılarına yardımcı olmaya çalıştım. Bir çok yurt içi ve yurt dışı gezilerim oldu. Belediyecilikle alakalı olarak kendimi hazır hissediyorum. Kısaca aday adayı olduğumu açıklıyorum" ifadesini kullandı.

Adaylık için resmi müracaatını ilçe başkanlığına yaptığını söyleyen Kaplan şöyle devam etti:

"Geçen seçimlerde birlikte olamadığımız bütün abilerimizle beraber hareket ediyoruz. Bu açıklamayı da onların bilgisi üzerine birlikte yapıyoruz. Seçimi kaybetmemizdeki bir çok etken de ortadan kalktı. Diğer siyasi partililerle de hiç bir kırgınlığımız yok. Seçimi nasıl kaybettiğimiz açıklarken kendimizi yanlış tanıyan kamuoyuna da kendimizi 5 yıl boyunca daha iyi tanıtma fırsatı bulduk. Vatandaş rakiplerimizin yaptığı anti propagandadaki Tuncer Kaplan'ın öyle olmadığını gördü. Bütün şartlar lehimize döndü." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beypazarı'ndan Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den Kaplan Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement