Eski Fenerbahçeli Bienvenu, Hatayspor'la Anlaşamadı - Son Dakika
Spor

Eski Fenerbahçeli Bienvenu, Hatayspor'la Anlaşamadı

Spor Toto 1. Ligde mücadele eden Hatayspor, transfer etmek üzere Antalya kampına davet ettiği eski Fenerbahçeli Henri Bienvenu ile anlaşamadı.

06.01.2019 23:28  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatayspor, 2011 yılında Fenerbahçe'de forma giyen ve son olarak Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al-Orooba'nın formasını terleten Henri Bienvenu'yü, Antalya kampına davet etti. Takımla beraber antrenmanlara katılan ve son olarak Konyaspor'la oynanan hazırlık maçında sonradan oyuna giren Bienvenu'yle finansal konuda anlaşma sağlanamadığı açıklandı.

"KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLERİZ"

Hatayspor'da yapılan açıklamada, "Antalya kampına davet ettiğimiz Henri Bienvenu ile finansal konularda anlaşamadığımız için transferi gerçekleşmemiştir. Kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Eski Fenerbahçeli Bienvenu, Hatayspor\'la Anlaşamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eski Fenerbahçeli Bienvenu, Hatayspor'la Anlaşamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HURDA SPOR KULÜPLER BİRLİĞİ : Türkiyenin transfer gerçeği adamlar kağıt üzerinde transfer ediliyor kulübe ayak basmıyan oyunculara ödeme yapılıyor kulüpler dibe vurmuş durumda yetkililer seyrediyor yakında uefa ve avrupa mahkemelerinde sürünmiye başlarsak şaşırmayalım 0 0 Yanıtla

Advertisement