Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Bilecik Marmara Bölgesi'nin Parlayan Yıldızı Olarak Hızla Büyüyor" - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Bilecik Marmara Bölgesi'nin Parlayan Yıldızı Olarak Hızla Büyüyor"

"Bilecik, Marmara Bölgesi'nin parlayan yıldızı olarak hızla büyüyor" dedi.

03.01.2012 14:40

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,

"Bilecik, Marmara Bölgesi'nin parlayan yıldızı olarak hızla büyüyor" dedi.

Yağcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte bugün itibariyle yeni yatırımların gerçekleştiğini belirterek, bu yatırımların kendiliğinden oluşmadığını kaydetti.

Üniversitenin kurulmasından itibaren yeni çalışmaları planladıklarını ve plan dahilinde hareket ettiklerini ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:

"Seçim öncesi vaat ettiğimiz projeler bazıları için hayal bile edilemezdi. Ancak projelerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve halka hak ettiği hizmeti getirmek. 2004 yılında göreve geldiğimiz zaman yaptığımız çalışmaların sonuçlarını bugün almaya başladık. Bu çalışmaların sonuçlarını ilerleyen zamanlarda alacağız. Bugün Pelitözü Göleti, Hamsu Vadisi, Karasu Vadisi projesi, Spor Salonu, Kayı Plaza, iş merkezi, Şehir Terminali ve Aquapark gibi projelerimizle halkımızın diğer ihtiyaçlarını da karşılamak için çalışıyoruz. Bilecik, Marmara Bölgesi'nin parlayan yıldızı olarak hızla büyüyor."

- BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: 'Bilecik Marmara Bölgesi'nin Parlayan Yıldızı Olarak Hızla Büyüyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement