Bilişim Eğitim Merkezi, ''AutoCAD'in Türkiye'deki İlk Yetkili Eğitim Merkezi''dir. - Son Dakika
Advertorial

Bilişim Eğitim Merkezi, ''AutoCAD'in Türkiye'deki İlk Yetkili Eğitim Merkezi''dir.

Bilişim Eğitim Merkezi, \'\'AutoCAD\'in Türkiye\'deki İlk Yetkili Eğitim Merkezi\'\'dir.

AutoCAD'in Türkiye'deki İlk Yetkili Eğitim Merkezi olan Bilişim Eğitim Merkezi 20 yılı aşan tecrübesiyle birçok kursiyere eğitim vermiş, sektörün öncü eğitim kurumudur.

06.10.2017 17:28  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bilişim Eğitim Merkezi, AutoCAD Eğitimi ile gençlerin ilgi duydukları mesleğe ve sektöre adım atma fırsatını sunuyor.

Bilişim Eğitim Merkezi; Makina, İnşaat, Harita, Elektrik, Elektronik, Tekstil Mühendisleri ve Teknikerleri, İç Mimarlar, Peyzaj Mimarları ve Teknik çizim işi ile uğraşan gençlerin geleceklerini garanti almalarını ve uluslararası geçerliliği olan sertifikalarla bilgi ve başarılarını belgeleyerek hayalindeki mesleklere adım atmalarını sağlamaktadır.

Türkiye'de İlk Defa AutoCAD Eğitimi Müfredatını Oluşturan Ve Eğitimini Veren İlk Kurum

Bilişim Eğitim Merkezi Kurucusu Ahmet Çevik; ''Türkiye'de ilk defaEğitimi müfredatını oluşturan, Autodeks'in ATC uygulamasının Türkiye'ye gelmesini sağlayan, eğitimleri ilk defa profesyonel olarak veren ve Autodesk'in ilk Yetkili Eğitim Merkezi'yiz.
mühendis, mimar, tekniker ve teknisyenlerin en fazla ilgi duydukları eğitimlerden bir tanesidir. Bugüne kadar 200 binden fazla mezun vermiş olmanın gururu ile eğitim alanında başarılı bir kurum olarak mezunlarımızın iyi koşullarda ve başarılı sonuçlar aldıkları şirketlerde çalışıyor olmaları bizi mutlu ediyor.'' diye anlatıyor.

Kariyerinde zirveye oynamak isteyenlerin güvendiği adres olmayı başaran Bilişim Eğitim Merkezi, kurumunun güvenilirliğini ve kalitesini ortaya koyan bu başarının yakınına ulaşabilen bir başka eğitim kurumu olmadığını da belirtiyor.

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok şubesiyle hizmet veren Bilişim Eğitim Merkezi, 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye'de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmuştur.

Neden Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi?

Bilişim Eğitim Merkezi Kurucusu Ahmet Çevik;

''Yıllardır eğitimleriyle tasarım programlarında Dünyanın birçok ülkesinde hizmet veren Autodesk firmasının Türkiye'de onayladığı ilk firmada eğitim alma imkanına sahip olurlar.

Autodesk Yetkili Eğitim merkezinde eğitim alarak eğitim sonundaki proje çalışmasını başarı ile tamamlayanlar Uluslararası geçerliliğe sahip Autodesk Sertifikası alabilirler.

Eğitmenlerimiz Autodesk onaylıdır. Autodesk tarafından onaylanmış eğitmenlerimiz ile çizim ve tasarım programlarında profesyonel eğitim alma şansına sahip olurlar.

Autodesk yazılımlarının son sürümleri ile güncellenir. Autodesk'in son sürümleriyle her zaman son teknoloji ile eğitim alırlar.

Eğitim ve kalite seviyesi Autodesk denetimi altındadır. Autodesk firmasının kalitesi, güvenilirliği, eğitim anlayışı eğitimlerimize yansıyarak daima kalitesiyle ön plana çıkan bir eğitim anlayışına sahip bir kurumdan eğitim alırlar.

Autodesk lisanslı yazılımlarıyla eğitim veriyoruz. Autodesk lisanslı eğitimleri ile daha yüksek standartlarda eğitim alma imkanına sahip olurlar.'' diye ekliyor.

Bilişim Eğitim Merkezi sahip olduğu yetkinliklerle eğitim kalitesinde gücüne güç katan ve mezun olan kursiyerlerine uluslararası geçerliliğe sahip sertifikasyon imkanı sunan eğitim merkezidir.

eğitimini vermiş olduğu yazılımların dev üreticileri başta; MICROSOFT, ADOBE, AUTODESK olmak üzere Corel, ArchiCAD, Sta4CAD, Nebim gibi ortaklarının da Yetkili Eğitim Merkezi olarak hizmet sunmaktadır.

Son Dakika Advertorial Bilişim Eğitim Merkezi, ''AutoCAD'in Türkiye'deki İlk Yetkili Eğitim Merkezi''dir. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement