Bingöl'de 278, Elazığ'da 17 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de 278, Elazığ'da 17 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Bingöl'de 278, Elazığ'da 17 köy yolu ulaşıma kapandıBİNGÖL'de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde toplam 278 köy yolu ulaşıma kapandı.

19.01.2018 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de 278, Elazığ'da 17 köy yolu ulaşıma kapandı

BİNGÖL'de yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde toplam 278 köy yolu ulaşıma kapandı. Geceden itibaren yoğun kar yağışının devam ettiği Yedisu ilçesi ve Siirt'in Pervari ilçesinde ise dün okullar tatil edildi.

Bingöl'de önceki akşam başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Karlıova ve Yedisu ilçelerinde gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sabaha kadar devam etti. Kar yağışının devam ettiği Yedisu ilçesinde ilçe merkezi ve bağlı köy okullarında eğitime 1 gün ara verildi.

KARLIOVA'DA ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Karlova ilçesinden geçen Bingöl- Erzurum karoyunda etkili olan kar yağışı nedeniyle 50'ye yakın araç mahsur kaldı. İl Özel İdaresi ekipleri, hem mahsur kalan araçtakilerini kurtarmak, hem de kapanan köy yollarını açmak için çalışma başlattı. Geçitli köyü yolunda mahsur kalan ambulansın kurtarılması çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

KARDA MAHSUR KALAN AMBULANS KURTARILDI

Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı devam ederken, Geçitli köyü yolunda mahsur kalan ambulans, özel idareye bağlı iş makinesi tarafından kurtarıldı.

Öte yandan aralıksız etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 278 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı 39 araç ve 101 personel, yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siirt'in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda bir gün eğitime ara verildi.

Elazığ'ın Karakoçan, Arıcak ve Ağın ilçesine bağlı 17 köy yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

Bingöl\'de 278, Elazığ\'da 17 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de 278, Elazığ'da 17 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement