-BİR Başkadır Yıldırım'da Ramazan - Son Dakika
Güncel

-BİR Başkadır Yıldırım'da Ramazan

-BİR Başkadır Yıldırım\'da Ramazan

Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra hayata geçirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle öne çıkan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ramazan ayının Yıldırım'da dolu dolu yaşanacağını söyledi.

17.06.2015 15:06  Güncelleme: 15:07

İslam âleminin özlemle beklediği 11 ayın sultanı Ramazan'ın, Yıldırım'da adına yakışır şekilde ifa edileceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Ramazan ayı boyunca Yıldırımlıları çeşitli etkinliklerle buluşturacağız. Yıldırım'da unutulmaz bir Ramazan yaşanacak" dedi.

Çeşitli etkinlikler ile özellikle iftar sonrasında ilçe sakinlerinin güzel vakit geçirmesini hedeflediklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "İlahi Grubu ile Hacivat ve Karagöz gösterilerimiz mahallelerimizi Ramazan boyunca gezerek hemşehrilerimizle buluşacak" ifadelerini kullandı. Önemli sanatçıların vereceği konserlerin Ramazan akşamlarına renk katacağını aktaran Başkan Edebali, "Başta İbrahim Sadri ve Bedirhan Gökçe olmak üzere birçok sanatçımız Bayrak Alanı ve Cazibe Merkezi'nde hemşehrilerimizle bir araya gelecek" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Ramazan ayının insanları birleştirici önemli bir dönem olduğunu dile getiren Başkan Edebali, "Bu kutsal ayda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularına katkı koymayı çok önemsiyoruz. Bu amaçla hayata geçireceğimiz etkinliklerimiz ile Yıldırım'da güzel bir dönem yaşanacak. Yıldırım, köklü ve büyük bir aile. Hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz. Bu büyük ailemizde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en üst düzeye çıkarmak hepimizin görevi. Yıldırım'ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin sorumluluğu" ifadelerini kullandı.

ÖRNEK SOSYAL PROJELER

Diğer yandan iftar ve sahur programları ile yardıma muhtaç vatandaşlara erzak yardımının da yapılacağını açıklayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Biz her alanda halkımızın içinde, halktan biri olarak, vatandaşımızın iyi gününde, kötü gününde, aradığında bizi rahatça bulabileceği bir belediyecilik anlayışıyla hizmet üretiyoruz. Bu düşünceyle, hayata geçirdiğimiz Sosyal Doku Analizi ve Yıldırım Paylaşım Atölyesi projelerimizle ihtiyaç sahibi aileler, engelli vatandaşlar, bakıma muhtaç kişilere geç kalmadan yardım elimizi uzatıyoruz. Sadece ilçemizde ya da ülkemizde değil dünyanın neresinde bir mazlum varsa Yıldırım halkımız şefkatini oraya ulaştırmaya devam ediyor. Kadim medeniyetimizin bizlere bıraktığı en kıymetli miras hiç şüphesiz ki dayanışma ruhudur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel -BİR Başkadır Yıldırım'da Ramazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement