Bir Günde 10 Dil Öğrenmek Ister Misiniz? - Son Dakika
Güncel

Bir Günde 10 Dil Öğrenmek Ister Misiniz?

Yarın gerçekleşecek Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde Bir günde 10 dil - bize katılın ve Avrupa'nın dil ve kültür çeşitliliğinin keyfine siz de varın!

26.09.2014 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Diller Günü'nde Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde bir günde 10 dil öğrenmek mümkün olacak. Avrupa'daki tüm dillerin temsilcileri eğlenceli dil oyunları eşliğinde yabancı dil öğrenmenin ne kadar kolay olduğunu gösterecek.

Yabancı diller bize yeni kapılar açar! Yeni bir dili öğrenmek ve sunacağı fırsatlardan yararlanmak için asla yaşlı sayılmazsınız. 27 Eylül günü, İstanbul'daki kültür enstitüleri ve konsoloslukların misyonları Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi binasında eğlenceli dil oyunları, "hazine avı" oyunu, kısa filmler, geleneksel ve modern dans gösterileri, uluslararası yaratıcı vurmalı çalgılar dinletisi eşliğinde bir araya gelecek. 27 Ekim Avrupa Diller Günü, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde çocuklar ve yetişkinlerin hoşuna gidecek çeşitli sürprizlerle kutlanacak. Gelin sizde bu etkinliklere katılarak aslında düşündüğünüzden daha çok yabancı dilde kelimeyi bildiğinizi fark edin!

Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen etkinliğin bu yılki katılımcı kurumları arasında Avusturya Kültür Ofisi, Cervantes Enstitüsü, Çek Cumhuriyeti Başkonsolosluğu, Concept Languages, Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi, Fransız Kültür Merkezi, Goethe-Enstitüsü, İsveç Başkonsolosluğu, İsviçre Başkonsolosluğu, İtalyan Kültür Merkezi, Macar Kültür Merkezi ve Yunanistan Başkonsolosluğu - Sismanoglio Megario da yer alıyor.

Tarih: 27 Eylül 2014 Cumartesi
Saat: 12.00
Yer: Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi, Meşrutiyet Caddesi, No:127, Şişhane, Beyoğlu

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Günde 10 Dil Öğrenmek Ister Misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement