'Bir Puan Kötü Olmaz' - Son Dakika
Spor

'Bir Puan Kötü Olmaz'

\'Bir Puan Kötü Olmaz\'

Galatasaray’ın eski futbolcusu ve antrenörü Ayhan Akman, Cim-Bom ile Başakşehir’in şampiyonluğun en büyük adayları olduğunu söyledi, “Buna Beşiktaş da eklenir diye düşünüyorum” dedi.

02.12.2018 09:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Ayhan Akman, Cim-Bom ile Başakşehir'in şampiyonluğun en büyük adayları olduğunu söyledi, "Buna Beşiktaş da eklenir diye düşünüyorum" dedi.
Akman, "Galatasaray geçen sene tek kulvarda yarıştı. Bu sene hem Şampiyonlar Ligi, hem lig, hem de bundan sonra gelecek Türkiye Kupası maçları var. Galatasaray'ın maç sayısı çok daha artacak. O yüzden milli takıma giden oyuncuların da çok olduğunu düşünürsek Galatasaray'da maç sayısı olarak oyuncular çok fazla maç oynuyorlar. Bu yıpranmalar daha fazla oldu. O yüzden sakatlık sayıları daha çok arttı. Galatasaray bu dönemi minimum puan kaybıyla kapatırsa 2'nci yarıda yapılacak takviyelerle sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağını düşünüyorum" dedi.
Beşiktaş derbisini de değerlendiren Ayhan Akman, şöyle konuştu: "Beşiktaş da hem oyun olarak hem de puan olarak ciddi sıkıntılar içerisinde. Galatasaray'ın deplasmandaki problemlerini Beşiktaş maçında atacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın orada alacağı bir puan bu sakatlıkları ve kadro sıkıntılarını da düşünürsek çok kötü olmayacaktır."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Bir Puan Kötü Olmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement