Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öleceğini 8 yıl önce Twitter'da yazdı - Son Dakika
Spor

Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öleceğini 8 yıl önce Twitter'da yazdı

Kaliforniya'da geçirdiği helikopter kazası sonucu hayata veda eden 41 yaşındaki efsane basketbolcu Kobe Bryant'la ilgili sosyal medyada yapılan bir paylaşım gündem oldu. Bir Twitter kullanıcısının 8 yıl önce attığı tweet, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

26.01.2020 23:47  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant, Kaliforniya'da yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Yıllardır ulaşım için helikopter kullanan Kobe Bryant'ın, kızı Gianna ve yakınlarıyla birlikte basketbol maçı izlemeye gittiği belirtildi. Kobe ve yakınları, Sikorsky S-76 tipi helikopterin içindeyken geçirdiği kazada kurtulamadı.

4 yakınıyla Lakers maçından dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. Yetkililer, kazadan kurtulan olmadığını ve Kobe Bryant'ın da yolcular arasında bulunduğunu doğruladı.

8 YIL SONRA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Tüm dünyanın büyük bir üzüntüyle karşıladığı ölüm haberinin ardından sosyal medyada ortaya çıkan bir paylaşım dünya gündemine oturdu. 'dotNoso' isimli bir Twitter kullanıcısının 13 Kasım 2012 tarihinde yaptığı paylaşımda Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybedeceğini yazması herkesi şoke etti.

Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öleceğini 8 yıl önce Twitter'da yazdı

Kobe'nin 8 yıl sonra gerçekten bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesi paylaşımın binlerce etkileşim almasına neden oldu. Yaşananlar sosyal medyada büyük bir şaşkınlıkla karşılandı ve böyle bir olayın 8 yıl önce bilinmesi birçok soru işaretine neden oldu.

##12855841##

##12855853##

Kobe Bryant\'ın helikopter kazasında öleceğini 8 yıl önce Twitter\'da yazdı

Son Dakika Spor Kobe Bryant'ın helikopter kazasında öleceğini 8 yıl önce Twitter'da yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • gerçek: Bu kehanet değil. Bizde bir söz vardır. Su testisi su yolunda kırılır. Adam her yere helikopter ile gidiyordu. VE herkes bir gün ölecek. Benim de kahin oldum belki yıllar sonra anlaşılacak ama iş işten geçmiş olacak... 0 1 Yanıtla
  • tan gürkan: rüya takımın başı sağ olsun 0 0 Yanıtla
  • Remzi: Aynı twitin benzerini bir Türk kullanıcıda atmış 2015 de yenosm diye bu olay olunca hesabını kapadı 0 0 Yanıtla
  • Kayseri: Suikast olabilir, orasi Amerika??? 0 0 Yanıtla
  • lila: mesele yapılan paylaşımın bir yazılım kullanılarak yapılmasındadır. bu yazılım sayesinde daha önceden tweet atılmış gibi gösterilebiliyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement