'Biz Bir Dolaşalım' Filmi TRT Ev Sineması Kuşağında! - Son Dakika
Güncel

'Biz Bir Dolaşalım' Filmi TRT Ev Sineması Kuşağında!

\'Biz Bir Dolaşalım\' Filmi TRT Ev Sineması Kuşağında!

TRT'nin Türk Sineması'na yeni soluk getiren "TRT Ev Sineması" kuşağında 1 Temmuz Cumartesi gecesi 20.00'da komedi türündeki 'Biz Bir Dolaşalım' filmi izleyici ile buluşuyor.

30.06.2017 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filmin konusu, bahtsız ve başarısız bir belgeselci olan Ahmet'in Balkanlar'daki köklerimiz ve oralarda yaşayan Türkler'in gelenekleriyle ilgili belgesel projesi TRT'den kabul görür.

Bu iş Ahmet için hayatının fırsatı ve hep çekmeyi hayal ettiği Kenya aslanları belgeseli için de bulunmaz bir kapıdır. Fakat Ahmet'in bu işi yapabilmek için hiç parası yoktur. Zorluklarla çekim için yola çıkan Ahmet ve ekibinin talihsizlikler yolda da peşini bırakmaz. Sınırı geçemeyen Ahmet, Meriç'in iki yakasının da aslında özde aynı olduğunun farkına varır ve Yunanistan, Makedonya ve Bosna-Hersek'te çekilmesi gereken belgeseli kimselere çaktırmadan Edirne'nin köylerinde çekmeye başlar. Üstelik dünyanın en beceriksiz çekim ekibiyle. Köylerinin tanıtımı için TRT'den bir ekibin geldiğini zanneden belediye başkanının çekimlere dahil olmasıyla işleri epey zorlaşacak ve üstüne üstlük Mostar Köprüsü'nden atlama geleneğini yine başka bir Mimar Hayrettin eseri olan köprü üzerinde çekmeye çalıştıkları sahnede, hep medyatik olmak isteyen sporcu belediye başkanının gönüllü olup köprüden suya atlayıp sonra da ortadan kaybolmasıyla ortalık iyice karışacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Biz Bir Dolaşalım' Filmi TRT Ev Sineması Kuşağında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement