Bochum, Seyhan'a Kardeş Olacak - Son Dakika
Dünya

Bochum, Seyhan'a Kardeş Olacak

CHP Adana milletvekili Aydın Uslupehlivan ile birlikte Almanya'da bazı belediyeleri ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

28.09.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Adana milletvekili Aydın Uslupehlivan ile birlikte Almanya'da bazı belediyeleri ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Bu arada, Bochum Belediyesi, Seyhan Belediyesi ile kardeş belediye olma taleplerini Başkan Karalar'a iletti. Başkan Karalar, daha sonra Almanya'da düzenlenen Gadir-i Hum bayramı etkinliklerine de katılarak bir konuşma yaptı.

TAZİYE EVİNİ ZİYARET ETTİ

Karalar, ziyaretin ilk gününün akşamında Mönchengladbach'ta Adanalı ailelerin düğününe de konuk oldu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile CHP milletvekili Aydın Uslupehlivan, Duisburg'taki CHP temsilciliğini de ziyaret etti. Burada parti temsilcisi ve parti üyeleriyle bir süre sohbet eden Karalar, daha sonra bir dizi açılış ve etkinliklere katıldı. Oberhausen kentinde düzenlenen Ruhi Su'yu anma etkinliğine katılan Karalar, Almanya'nın Stadtion kentinde vefat eden Salim Kopal'ın taziye evini de ziyaret etti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Bochum, Seyhan'a Kardeş Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement