Bodrum'da Polis Lojmanında Çıkan Yangın - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Polis Lojmanında Çıkan Yangın

Bodrum Kaymakamı ve Emniyet Müdürü, ilçedeki polis lojmanlarında çıkan yangında, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan polis memurunu hastanede ziyaret etti.

18.01.2016 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Kaymakamı ve Emniyet Müdürü, ilçedeki polis lojmanlarında çıkan yangında, vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan polis memurunu hastanede ziyaret etti.

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, dün sabah saatlerinde Konacık Mahallesi'ndeki polis lojmanlarında, evinde çıkan yangında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan polis memuru Ahmet Aksu'ya ziyarette bulundu.

Aksu ve eşine çiçek veren Gödekmerdan, olay hakkında bilgi aldı. Gödekmerdan ziyaret sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, polis memuru Ahmet Aksu'nun ciddi bir yangın olayını atlattığını söyledi. Polis memurunun sağlığının iyi olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Gödekmerdan, "Yangın polis arkadaşımız uyurken çıkmış. Kendisini zor dışarıya atmış. Elinde ve yüzünde yanıklar var. Evinde de oldukça hasar var. Önemli olan sağlığı. İnşallah doktorlarımız sayesinde sağlığına kavuşacak ve yeniden görevine başlayacak" dedi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ise ciddi bir yangın olayının atlatıldığını ifade ederek, "Belediyemizle de görüştük. Memurumuzun evinde tadilat çalışması yapılacak. Evini kullanır hale getirilip yeniden eski düzenine kavuşturacağız. Bizim için memur arkadaşımızın sağlığı daha önemli" diye konuştu.

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Oğuz Şahin de, vücudunun birçok bölgesinde yanıklar oluşan polis memurunun tedavisine devam edildiğini anlattı. Aksu'nun vücudunda ikinci derece yanıklar olduğunu belirten Şahin, Aksu'nun birkaç gün daha hastanede tutulacağını kaydetti. Polis memuru Ahmet Aksu da, kendisini ziyaret eden yetkililere teşekkür ederek, durumunun daha iyi olduğunu belirtti.

Olay

İlçeye bağlı Konacık Mahallesi'ndeki polis lojmanlarında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Lojistik Büro'da görevli polis memuru Ahmet Aksu'nun oturduğu evde yangın çıkmış, Aksu arkadaşlarının da yardımıyla evden çıkartılmıştı. Yangında evde büyük çapta hasar meydana gelmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Polis Lojmanında Çıkan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement