Bodrum Polis Memuru, Beyin Tümörüne Yenik Düştü - Son Dakika
Güncel

Bodrum Polis Memuru, Beyin Tümörüne Yenik Düştü

Polis memuru, beyin tümörüne yenik düştüMuğla'nın Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 43 yaşındaki Hüseyin Altuntaş, 2 yıldır tedavi gördüğü beyin tümörü nedeniyle yaşamını yitirdi.

17.01.2018 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis memuru, beyin tümörüne yenik düştü

Muğla'nın Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 43 yaşındaki Hüseyin Altuntaş, 2 yıldır tedavi gördüğü beyin tümörü nedeniyle yaşamını yitirdi. Altuntaş'ın cenazesi, Bodrum Emniyeti'ndeki törenin ardından memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 12 yıldır görev yapan ve 2015'ten bu yana malign beyin tümörüyle mücadele eden polis memuru Hüseyin Altuntaş, tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bu sabah yaşamını yitirdi. Evli ve 1 çocuk babası Altuntaş için Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, eşi Ebru Altuntaş ve kızı Busenur Altuntaş, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, sahil güvenlik ile jandarma görevlileri ve Altuntaş'ın mesai arkadaşları katıldı. Altuntaş için saygı duruşunda bulunulmasının ardından dua edildi. Duanın ardından arkadaşlarından helallik istenen Altuntaş'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omzunda cenaze aracına bindirildi. Milas Bodrum Havaalanı'na götürülen cenazenin, uçakla memleketi Gaziantep'e gönderileceği ve orada toprağa verileceği belirtildi.

Bodrum Polis Memuru, Beyin Tümörüne Yenik Düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Polis Memuru, Beyin Tümörüne Yenik Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement