Taksisinin aynasını kıran kadını darp eden şoför: Ben tamamen kendimi savundum - Son Dakika
Güncel

Taksisinin aynasını kıran kadını darp eden şoför: Ben tamamen kendimi savundum

Bolu'da, tartıştığı taksicinin aracından inerek aynasını kıran kadın, taksici tarafından tekme ve yumruklarla darp edilmişti. Olayı anlatan taksi sürücüsü Nurettin Y. "Ben tamamen kendimi savundum. Eğer engel olmasam arabayı parçalayacak. Çok alkollüydü" dedi.

16.09.2019 14:30  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, tartıştığı taksicinin aracından inerek aynasını kıran kadın, taksici tarafından tekme ve yumruklarla darp edilmiş, yaşanan olay da vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilmişti. Yaşanan olayın ardından taksi sürücüsü Nurettin Y., emniyet müdürlüğüne giderek Gülhanım Ş.'den şikayetçi oldu.

Olayı anlatan taksi sürücüsü "Ben tamamen kendimi savundum. Eğer engel olmasam arabayı parçalayacak. Çok alkollüydü. Ayakta duracak hali yoktu" dedi.

Taksisinin aynasını kıran kadını darp eden şoför: Ben tamamen kendimi savundum

"İNDİRMEYE ÇALIŞIRKEN KÜFÜR ETTİ"

Yaşanan olayı anlatan taksi sürücüsü Nurettin Y., "Köroğlu mahallesine bir müşteriye giderken alkollü bir kadın yola çıktı. Arabanın önünü kesince durmak zorunda kaldım. Arabanın önüne oturdu. Binmeden önce alkollü olduğunu bilmiyordum. Ben müşteriye gidiyorum, iner misin dedim. Ama inmedi. Sonra tartıştık. Sonra ben ışıklarda durdum ve yine iner misin dedim. Yine inmedi. Ben indirmeye çalışırken küfür etmeye başladı. Sonra indirdim diye arabaya saldırdı. Arabanın aynasını kırdı. Elindeki telefonla kaputun üzerine vurdu. Arabayı tekmelemeye başladı. Arabadan uzaklaştırdıktan sonra bana saldırdı. İttikçe yine bana geri geldi. Ben de kendimi savunmak zorunda kaldım. Ben tamamen kendimi savundum. Eğer engel olmasam arabayı parçalayacak. Çok alkollüydü. Ayakta duracak hali yoktu" dedi.

Taksisinin aynasını kıran kadını darp eden şoför: Ben tamamen kendimi savundum

Nurettin Y., pişman olduğunu ifade ederek, "Kadınlarla kavga etmek iyi bir şey değil. Engel olmasam belki arabanın camını da kıracaktı. Yoldan taş alıp camını kırsa dünyanın parası. Biz ekmek için 10 liraya yolcu taşıyoruz. Kadın, ben alkollüydüm diyerek işin içinden çıkacak. Biz 3 kuruş kazanmak için uğraşıyoruz ama başımıza böyle istenmeyen şeyler geliyor" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Olay, Köroğlu mahallesi Uğur Mumcu Parkı kavşağında meydana geldi. Nurettin Y. isimli ticari taksi sürücüsü araçta bulunan alkollü olduğu iddia edilen Gülhanım Ş. ile tartıştı. Tartışmanın ardından otomobilden inen kadın yolcu, aracın sağ aynasını kırdı. Aynanın kırıldığını gören taksi şoförü, aracından inerek aynayı kıran kadına tekme ve yumruklarla saldırdı. Alkollü olduğu iddia edilen kadın, diğer vatandaşlar tarafından taksicinin elinden kurtarıldı. Yaşanan bu olay vatandaşların cep telefonlarına saniye saniye yansıdı.

Taksisinin aynasını kıran kadını darp eden şoför: Ben tamamen kendimi savundum
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taksisinin aynasını kıran kadını darp eden şoför: Ben tamamen kendimi savundum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • hakan: anlat anlat heyecanlı oluyor, neymiş efendim, kendisini korumuş, kimden ejderhadan... biraz erkek olun, hoş sizin erkekliğiniz sadece önünüzdekine bağlı, kadın aracını parçalayacakmış, vay be... 1 15 Yanıtla
  • 123: Zorla arabaya binmiş in demiş inmemiş saldırmış parçalamış Bu ifadelere inanmayan bir benmiyim 2 12 Yanıtla
  • Şizo: Çok cesur madammışsın hemcinsini fövmüşsün 1 7 Yanıtla
  • Ziys: Kendimi ve Arabayı zor kurtardım hakim bey elinde benzin bidonu vardı sonrada havan topu ile saldırdı tam S 400 ü atesleyecekdiki vatandaslar engel oldu hakim bey yaaaa. 2 6 Yanıtla
    osman aştı: süpersin yaaa ne güldüm valla 2 2
  • Edep adap: Gençler erkeğin alkollüsü ile uğraşmak zor kadının alkollüsü ile uğraşmak çok çok çok zordur yaşamayan bilmeyen konuşmasın adamı yargısız infaz etmeyin kadın olması alkolü içip sokakta milletin ekmek teknesine sebepsizce saldırma hakkını vermez ona. 7 0 Yanıtla
    GEBZE Taksi: Helal olsun koçum tebrik ederim 2 0
  • Mert: bu adamı tutuklayın 0 4 Yanıtla
  • Fatih: Cok sevdim yalan oldu gencligim talan oldu 3 1 Yanıtla
  • Boz Ayı: Egitimsizlik, kultursuzluk, dördüncü vitese takilmis gidiyor iste. 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement