Bolu'da Trafik Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Trafik Parkı Hizmete Girdi

Bolu\'da Trafik Parkı Hizmete Girdi

Bolu Belediyesinin eğitime önemli katkılar sağlayacağı uygulamalı Trafik Parkı, gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

09.05.2017 17:02

Bolu Belediyesinin eğitime önemli katkılar sağlayacağı uygulamalı Trafik Parkı, gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

Aktaş Mahallesi'nde Gölcük Bulvarı üzerinde 6 bin 660 metrekarelik alana inşa edilen Trafik Parkı'nın açılışı için düzenlenen törene, Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Kent Konseyi Başkanı Refik Özçelik, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Vali Baruş, yaptığı konuşmada, herkesin trafikte başkalarının haklarına saygı göstermesini ve konulan kurallara mutlak uyması gerektiğini vurguladı.

Öğrencilere verilecek eğitimin bu bilinci artıracağını söyleyen ve emeği geçenleri kutlayan Vali Baruş, "Bu bilinç çok önemli. Eğer trafikte başkalarının hakkına sahip çıkmazsak yarın bizim de başımıza üzücü olaylar gelebilir, yakınlarınız üzülebilir. Bizler hiç istemediğimiz halde yaralanabilir veya hayatımızı kaybedebiliriz. Bunun için sevgili çocuklar sizlerden ümitliyiz. Siz geleceğin büyükleri olarak burada alacağınız eğitimle trafik kurallarına uyacaksınız, hem de uymayanları uyaracaksınız. Emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu.

Başkan Yılmaz ise yaptığı konuşmada, Türkiye'de ölümcül kazaların fazla olduğunu vurgulayarak, "Bolu, önemli güzergah üzerinde bulunması nedeniyle birçok kazanın yaşandığı yer. İşte bu uygulamalı parkta öğrencilerimize trafik kurallarını doğru öğretmeyi ve trafik bilinci aşılamayı hedefliyoruz. İnşallah yaptığımız bu çalışma faydalı olur ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz de bu parkta nice bilinçli öğrencilerin yetişmesini sağlar." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'da Trafik Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement