Bolu Kayıp Psikoz Hastası Bulundu - Son Dakika
Güncel

Bolu Kayıp Psikoz Hastası Bulundu

Kayıp psikoz hastası bulunduBolu'da, 8 gün önce evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan psikoz hastası Ceyhan Kayıkent (47) dün orman işçilerinin yanında bulundu.

17.05.2019 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayıp psikoz hastası bulundu

Bolu'da, 8 gün önce evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan psikoz hastası Ceyhan Kayıkent (47) dün orman işçilerinin yanında bulundu.

Olay, geçen çarşamba günü Mengen ilçesi Pazarköy beldesinde meydana geldi. Hastalığı nedeniyle sürekli çıkıp bir süre sonra dönen Ceyhan Kayıkent, bu kez eve dönmeyince, ailesi ve yakınları meraklanarak bölgede arama yaptı. Aramalar sonuç vermeyince yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri, geçen pazartesi günü bölgeye gelerek arama çalışması başlattı. Kayıkent'in en son görüldüğü bölgedeki ormanlık alanlarda arama çalışması yapıldı. Çalışmalar kapsamında Karabük'ün Yenice ilçesindeki ormanlık alanlar da tarandı. Arama çalışmalarına Eskipazar Jandarma Komutanlığı, Yenice Jandarma Komutanlığı ve Karabük AFAD ile UMKE ekipleri de destek verdi. Kayıkent dün, Almaören mevkiinde çalışan orman işçilerinin yanında Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bulundu. Kayıkent, ailesine teslim edildi.

Bolu Kayıp Psikoz Hastası Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Kayıp Psikoz Hastası Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement