Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsöy Devlet Hastanesi'nin Yeni Labaratuarı Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsöy Devlet Hastanesi'nin Yeni Labaratuarı Hizmete Girdi

Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsöy Devlet Hastanesi\'nin Yeni Labaratuarı Hizmete Girdi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindeki Dr. Halil İbrahim Özsöy Devlet Hastanesi’nin hayırseverle tarafından modernize edilen laboratuarı protokolün katıldığı törenle hizmete açıldı.

10.02.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki Dr. Halil İbrahim Özsöy Devlet Hastanesi'nin hayırseverle tarafından modernize edilen laboratuarı protokolün katıldığı törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen törende, gerçekleştirilen modernizasyon ile ilgili bir açıklama yapan Hastane Müdürü Halil Demirezen, "Hastanemizde tomografi, mamografi ve kemik dansimetre cihazlarının bulunduğu alan ek binada hizmet vermekteydi. Özellikle kış aylarında hastalarımızın bu birime nakledilmesi ve acil servise müracaat eden hastalarımızı sıkıntılara sebep olmakta idi. Bu birim hastanemiz ana binaya taşınarak hizmetin daha iyi verilmesi sağlandı. Bu yeni birimlerin modernize edilmesinde katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Yapılan açıklamaların ardından hayırsever vatandaşlar Seviye Coşer ve Hasan Hüseyin Köksoy tarafından modernize edilen ve birimlere alınan cihazların açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi.

Yapılan modernizasyon sonrası 47 metrekarelik bir alanda hizmet veren laboratuar bölümünün 200 metrekareye çıkarıldığı, daha önce depo olarak kullanmakta olan alanın, laboratuar dahil edildiği kaydedildi. Hayırseverler tarafından modernize edilen laboratuar ve radyoloji bölümlerinin açılışları yapılırken, yeni alınan cihazlarda törenle hizmete girdiği bildirildi.

Törene, Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu da katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsöy Devlet Hastanesi'nin Yeni Labaratuarı Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement