Bond VR Cofuture'da Sanal Gerçekliği Anlatıyor - Son Dakika
Güncel

Bond VR Cofuture'da Sanal Gerçekliği Anlatıyor

Bond VR, 29-30 Mart'ta düzenlenecek medya ve pazarlama sektörünün inovasyon festivali Cofuture'da yerini alarak, sanal gerçeklik alanında merak edilenleri açıklıyor.

28.03.2017 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

WPP tarafından düzenlenen Cofuture İnovasyon Zirvesi, Türkiye'deki medya ve pazarlama dünyasını inovasyon odağında bir araya getiriyor. 29-30 Mart'ta WPP'nin Astoria Ofisi'nde düzenlenecek etkinliğe, Bond VR katılarak etkinliğin 360 derece izlenmesine olanak tanıyor.

Türkiye'nin ilk VR medya ajansı olan Bond VR, medya ve dijital reklamcılık sektöründeki deneyimini yazılım ve prodüksiyon hizmetleriyle birleştirerek, reklam verenler ve ajansların ihtiyaçlarını karşılıyor. Sanal gerçeklik çözümlerinin yeni bir medya yatırım aracı olacağı öngörüsüyle hareket eden Bond VR, Cofuture İnovasyon Zirvesi'nde en son VR teknolojilerini tanıtacak.

Bond VR, hizmetleri kapsamında aşağıdaki konu başlıklarında bilgiler paylaşacak:

VR Medya Stratejisi Oluşturma
VR Medya Yatırımlarının Yönetilmesi
VR Medya İçerik Üretimi
VR Uygulama Yazılımı
VR Oyun Geliştirme
VR 360 Video Prodüksiyon çalışmaları
40'a yakın girişimi tanıma fırsatı

İki gün sürecek etkinlik boyunca katılımcılar, WPP şirketleri ve teknoloji ile inovasyon alanında çalışan girişimcilerle bir araya gelerek, ihtiyaçlarına yönelik yeni çözümler üretebilme şansı yakalarken, farklı girişimlerle tanışacak ve çözümlerini deneyimleme fırsatı bulacaklar.

40'a yakın girişim ve teknoloji şirketinin katılacağı etkinlik konuşmacıları arasında Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker, Sanatçı ve Yatırımcı Mustafa Sandal ile Gazeteci Serdar Kuzuloğlu yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bond VR Cofuture'da Sanal Gerçekliği Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement