Bornova'da Çiçekli, Çikolatalı Devir Teslim - Son Dakika
Yerel

Bornova'da Çiçekli, Çikolatalı Devir Teslim

Bornova\'da Çiçekli, Çikolatalı Devir Teslim

30 Mart yerel seçimlerinde Bornova Belediye Başkanı seçilen Atila, mazbatasını alır almaz halkla buluştu, verdikleri destek için halka teşekkür etti.

05.04.2014 12:09  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Bornova Belediye Başkanı seçilen Yüksek Mimar Olgun Atila, mazbatasını alır almaz halkla buluştu, verdikleri destek için halka teşekkür etti.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde yüzde 49.7 oy oranıyla göreve seçilen Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila'nın ilk işi kendisini bu göreve getiren vatandaşlarla buluşmak oldu. Seçim kampanyasında 'Bornova bizim evimiz' sloganını kullanan Atila, coşkuyla karşılandı. Atila, İzmir Adliyesi'nde 2. Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimi Muharrem Ünal'dan mazbatasını alır almaz Bornova Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Burada CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Prof. Dr. Oğuz Oyan, Mustafa Moroğlu, Prof. Dr. Hülya Güven, Manisa Milletvekili Hasan Ören, Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı törende Atatürk Anıtı'na çelenk koyan Atila, vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı. Görev süresi dolan Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Olgun Atila'ya başarılar diledi.

"24 SAAT ÇALIŞACAĞIZ"

Bornova Cumhuriyet Meydanı'nını dolduran vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Atila, onurlu bir görevi devralmanın gururunu yaşadığını söyledi. 30 Mart günü İzmir halkının partisine ve kendisine bir sorumluluk yüklediğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Yüksek Mimar Olgun Atila, "Bu sorumluluğun gereği olarak daha çok çalışmak, daha çok hizmet etmek mecburiyetindeyiz. Bu bilinçle Bornova halkımıza layık olmak için 24 saat çalışacağız" dedi. "Sevgi kazanacak, özgürlük kazanacak, barış kazanacak" diye yola çıktıklarını hatırlatan Atila, "Bornova halkımıza bize bu teveccühü gösterdiği için şükranlarımı sunuyorum. Bornova'yı ortak akılla hep birlikte yöneteceğiz. Bugüne kadar beraber çalıştığımız, bize destek veren değerli arkadaşlarımıza da hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova'da Çiçekli, Çikolatalı Devir Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement