Borussia Dortmund ve Monaco, Younes Belhanda'ya Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Borussia Dortmund ve Monaco, Younes Belhanda'ya Talip Oldu

Galatasaray'a geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefinde olan Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda'ya, Borussia Dortmund ve Monaco talip oldu.

05.11.2018 21:29

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'a büyük umutlarla katılan Belhanda ile ipler Ocak ayında kopabilir. Fanatik'te yer alan habere göre, Monaco ve Borussia Dortmund kulüpleri Ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. İki takımın scoutları, cuma akşamı Fenerbahçe ile oynanan derbi maçında tribünde hazır bulundu.

Bu sezon Bundesliga'ya ambargo koyan Lucian Favre yönetimindeki Dortmund'un, Belhanda'yı çok istediği ve Favre ile çıkış yakalayabileceğinin düşünüldüğünün altı çizildi. Nice'te bir dönem birlikte çalışan Favre ve Belhanda, çok iyi uyum yakalamıştı.

HENRY'Lİ MONACO'DA TALİP

Sezona Leonard Jardim yönetiminde korkunç bir başlangıç yapan ve Thierry Henry'nin gelmesiyle de toparlanamayan Monaco da Belhanda'nı talipleri arasında yer alıyor. Fransız kulübünün transferden sorumlu ismi Serge Recordier de bir dönem Belhanda'yla birlikte yine Nice'te çalışmış ve ikili yakın ilişki kurmuştu.

Borussia Dortmund ve Monaco, Younes Belhanda\'ya Talip Oldu

Son Dakika Spor Borussia Dortmund ve Monaco, Younes Belhanda'ya Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Kinq: Futboldan anlamayanlar doluşmuş yine adam modern orta saha köprü qörevi qörüyor mesela bir düşünün selçukta 8 numara Belhanda da aradaki fark her şeyi anlatiyor zaten ben bu adami izlerken keyif aliyorum 3 4 Yanıtla
  • Gs : Biara bizim halısaha takımına düşünüyorduk ama neyse mahalleden başka birini bulduk.almıyoruz satın gitsin. 7 0 Yanıtla
  • :): 35 miliyon len 3 3 Yanıtla
  • Emre : Ocağıda beklemeyin bence ocağa kadar dolar euro daha da düşer 4 0 Yanıtla
  • Baba Fingo: Yalan haber.kim ne yapsın bu arkadaşı 2 0 Yanıtla
  • KRALARTUR: ikinci frank ribery vakası olacak. demedi demeyin... 0 1 Yanıtla
  • mustafa cengize: cabuk verin-allaha cok shukurler olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement