Bostancı'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı - Son Dakika
Magazin

Bostancı'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı

Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle rekora imza attı. Konser öncesi biletlerin satılamayacağı konuşuluyordu.

16.01.2018 10:20  Güncelleme: 10:22

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı birçok parça koyarak kendisini dinlemeye gelen hayranlarını coşturdu. 20 dakika aralıksız dans şovu yapan Kerimcan Durmaz'ı izleyenler arasında anneannesi Gülşen Kelebek, babası Vedat, annesi Hülya Durmaz, ablası Serap Akbudak'ın yanı sıra Demet Akalın, Okan Kurt, Seren Serengil, Hatice Gönül, Emel Yıldırım gibi birçok ünlü sima vardı.

Bostancı'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı

TERİNİ SİLDİĞİ HAVLUYU SEYİRCİYE ATTI

Gülben Ergen ve Seda Sayan'ın adının protokolde yer ayrılmasına rağmen gelmemeleri dikkat çekti. Yaptığı dans şovlarıyla büyük beğeni toplayan Durmaz, terini defalarca havluya silip seyirciye fırlatttı. Havluları kapmak isteyenler arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Bostancı'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı

"3 AYDIR ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUM"

Plastik makyajı kendisinin yaptığı öğrenilen Durmaz'ın yüzünü defalarca havluya silmesine rağmen makyajının bozulmaması dikkat çekti. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan DJ, "Çok yoğun tempoda çalıştım, çok emek sarf ettim. Üç aydır aralıksız çalışıyorum. Allah utandırmasın. İçeride 3bin 500 kişi var" diyerek heyecanını dile getirdi.

Bostancı'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı

"ÇIKAN HABERLERİ TAKMIYORUM"

Hakkında çıkan haberlerin kendisinin üzmediğini söyleyen Kerimcan Durmaz, uçakta olay çıkartmasıyla ilgili haberler için, "Çıkan haberleri takmıyorum. Beni biliyorsunuz, size nasıl davrandığımı biliyorsunuz. Orada işini yapan insana kesinlikle öyle bir harekette bulunmam. O çantalar falan benim için hiç önemli değil, yere atıyorum ben o çantayı. Haberi yapanlara bu şekilde gitmiş olabilir ama bunu söyleyen yolcular yalan söylemişler" dedi.

Bostancı'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı

BİLETLERİN SATILAMAYACAĞI KONUŞULUYORDU

Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alacak olan Muazzez Abacı'nın, Kerimcan Durmaz'ın sahne alacağını öğrenince programını iptal edip, "Öyle birinin çıktığı yerde benim işim olmaz" dediği iddia edilmişti. Kerimcan Durmaz'ın gösteri merkezinin doldurmayacağı, biletlerin satılmadığı da bir başka iddiaydı.

"ABLAN STAR BEBEĞİM"

Haberlere çok şaşırdığını dile getiren Durmaz, "Öğrendim öyle bir konser yokmuş, biletler satılmadı haberi çok komik. 3 bin 500 kişi var içerde. Çekemiyorlar beni, kıskanıyorlar. Ablan star bebeğim diyorum" şeklinde konuştu.





Bostancı\'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı

Son Dakika Magazin Bostancı'da Sahne Alan Kerimcan Durmaz, İlk Konserinde Rekor Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • POWER: kimsenin tercihine karışmam banane ..ama bu ne abii yaaa.. 34 2 Yanıtla
  • nane şekeri : kerimcanın izindeyiz 5 29 Yanıtla
  • -: Igrenc ya 29 2 Yanıtla
  • Kara: Aslan gıbı kadeslerımız sınırda vatan beklıyor bunlar burda neler yapıyor bunları buralara getırenlere yazılar olsun 24 1 Yanıtla
  • Boyle birsey olabilirmi: Arkadas boyle bir cirkin goruntu yok nasil boylelerini yukseltebiliyorsunuz tamam adamin kendi secimi ozgur olabilir ama bu cirkinligi gozumuzun icine icine sokamazsiniz 22 1 Yanıtla
  • Caykur RİZE : Bir insanın kendisine saygısı yoksa başkasına zaten saygı göstermez. Burası TÜRKİYE bir tane bayrak var ve bu bayrak altında yaşayan bir sürü ırk var bir insan bir insanı yargılamaya hakkı yoktur isteyen baş örtü takar isteyen açık gezer önemli olan insanların inancı bakış açısı düşüncesi herkes kendi ailesine baksın herkes kendi işine gücüne baksın. Ben bu adamı tebrik ediyorum Bostancı gibi bir yerde çıkıp bir sürü insanları eğlendirdiyse helal olsun bu adamı yargılayan küçük beyinler size diyorum bu adam sizin çocuğunuz olsaydi burnunuz havalarda olurdu şimdi gurur duyardınız . Siz oturduğumuz yerden küçük beyniniz le beraber çamur atmaya devam edin yazıklar olsun sizlere 2 20 Yanıtla
  • Bozkurt: Neşet ERTAŞ kredi borçlu gitti Allah gani gani rahmet eylesin İNŞALLAH. Birde bunlara bak arkadaş değişik değişik adam mı kadınmı neidü belirsiz herne haltsa memlekette gıra gediyo.. 18 3 Yanıtla
  • ciğerci: yani 3500 adet topmu varmış ülkemizde.. 18 2 Yanıtla
  • -----: o kadar seyirci hepsi değişik gidenlerin kesin :)) 17 2 Yanıtla
  • Mustafa korkmaz: Allahım daha neler görcez, bide ailesi izlemeye gitmiş... Yok böyle bisey 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement