Bostanlıspor'un Ödüllü Oyuncusuna Transfer Teklifi - Son Dakika
Spor

Bostanlıspor'un Ödüllü Oyuncusuna Transfer Teklifi

Bostanlıspor'un beyzbol takımı oyuncusu 8 yaşındaki Mehmet Can Kömürcü'ye İstanbul Beyzbol Akademi'den transfer teklifi yapıldığı bildirildi.

01.05.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanlıspor'un beyzbol takımı oyuncusu 8 yaşındaki Mehmet Can Kömürcü'ye İstanbul Beyzbol Akademi'den transfer teklifi yapıldığı bildirildi.

Bostanlıspor kulübünden yapılan açıklamada, 10-12 yaş grubuyla Türkiye Şampiyonası'na katılan Mehmet Can Kömürcü'nün turnuvanın "en genç sporcu ödülü"nü kazandığı kaydedildi.

Mehmet Can Kömürcü'ye teşvik için bir forma ve şapka hediye eden İstanbul Beyzbol Akademi Başkanı Salih Çolak, Mehmet Can'ın istikbali olan bir oyuncu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Şampiyonanın en küçük sporcusu olmasına karşın başarılı vuruş ve atışlarıyla teknik ekibimizin ilgisizi çekti. Ailesine teklifimizi yaptık. Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy'a da durumu aktardık ve transfer için izin istedik, bekleyeceğiz. Mehmet Can gibi yetenekli oyuncuları Beyzbol Akademi'ye toplayıp altyapıda büyük hamle yaparak, Türk Milli Takımına da hazırlamak istiyoruz." - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bostanlıspor'un Ödüllü Oyuncusuna Transfer Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement