Botav Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Ekonomi

Botav Toplantısı Yapıldı

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Ticaret Odasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

20.12.2018 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Ticaret Odasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Bodrum Ticaret Odasında yapılan BOTAV Yönetim Kurulu toplantısına, Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon ile BOTAV Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Vakfın yıl içinde yapmış olduğu Bodrum tanıtım çalışmaları, yurt dışı fuarlarındaki tanıtımlar ve dünyanın önde gelen tur operatörleri ile hava yolu firmalarıyla yapılan görüşmelerin sonuçları değerlendirildi.

Önümüzdeki yıl içinde yapılacak tanıtım çalışmaları kapsamındaki planlamalar ile ilgili de başkan ve üyeler arasında istişarede bulunuldu.

Kocadon, turizmde bu yıl 2017 yılına oranla yaşanan yüzde 61 civarındaki artışın bu tanıtım çalışmalarının bir meyvesi olduğunu ifade ederek, "Her zaman daha çok çalışacağız, Bodrum'un adını dünyaya altın harflerle yazdırmaya devam edeceğiz." dedi.

BOTAV yönetimi toplantıda, Hollanda'da 9-13 Ocak 2019'da düzenlenecek Utrecht Turizm Fuarı'na bu yılda 100 metrekare civarındaki Bodrum standıyla katılma kararını aldı.

Ocak ayından mayıs ayı sonuna kadar ise Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte iş birliği içinde yurt dışındaki turizm fuarlarına Bodrum standıyla katılmaya devam edileceği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Botav Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement