Boyner'de Kelebek İndirimi - Son Dakika
Güncel

Boyner'de Kelebek İndirimi

Boyner\'de Kelebek İndirimi

Boyner'in milyonlarca üründe uyguladığı "Boyner Kelebek İndirimi" 31 Ocak'a kadar sürecek.

29.01.2017 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyner'in milyonlarca üründe uyguladığı "Boyner Kelebek İndirimi" 31 Ocak'a kadar sürecek.

Boyner açıklamasına göre milyonlarca üründe uygulanacak "Boyner Kelebek İndirimi" 31 Ocak'a kadar devam edecek. Sezon içinde sunduğu özel indirimlerle alışverişi keyifli kılan Boyner, 29-31 Ocak tarihlerinde geçerli kelebek indirimiyle kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Dünya modasının en beğenilen ve takip edilen markaları ile Boyner'in özel tasarım markalarının kış koleksiyonlarına ait milyonlarca kelebekli ürüne, Axess ve CardFinans'a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığı sunuluyor. Üstelik Axess ve Carfinans'a özel 250 TL ve üzeri alışverişte 30 TL değerinde chip para veya parapuan hediye ediliyor.

Kelebek İndirimi'nde yer alan markalar arasında Nike, Skechers, Superga, Under Armour gibi dünyaca ünlü aktif spor markalar ön plana çıkarken, kadın ve erkek giyim, ayakkabı ve çanta markaları arasında Missguided, Calvin Clein, Guess, Lipsy, Shana, House Of Camellia, Black Pepper, Vero Moda, Jack & Jones, Only, Fabrika, Cotton Bar, Pierre Cardin, Dockers, Barbour, Blend, North Of Navy, Lumberjack, Bambi, David Jones, Beymen Studio, Clarks, Kemal Tanca, yer alıyor.

Barbie, Carter's, Color Kids, Pink&Orange, Funky Rocks, Mammaramma ve daha birçok çocuk&bebek markasıyla da tüm çocuklar ve bebekler de kelebek indiriminden faydalanıyor. Bu markalarla birlikte daha yüzlerce markanın seçili kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında cazip fiyatlar Boyner kelebek indiriminde.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyner'de Kelebek İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement