Boyner'den Star Wars İçin İş Birliği - Son Dakika
Güncel

Boyner'den Star Wars İçin İş Birliği

Boyner Büyük Mağazacılık, "Star Wars" serisinin 17 Aralık'ta vizyona girecek son filmi "Güç Uyanıyor" için Lucas Film ve Disney ile iş birliği yaptı.

17.11.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyner Büyük Mağazacılık, "Star Wars" serisinin 17 Aralık'ta vizyona girecek son filmi "Güç Uyanıyor" için Lucas Film ve Disney ile iş birliği yaptı.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, Boyner ve Disney, 1 yıl süren kapsamlı proje çalışmaları sonucunda özel bir konsept oluşturdu. Star Wars'ın konsepti modayla birleştirilerek, 49 mağazada "CHOOSE YOUR SIDE, CHOOSE YOUR STYLE" teması altında çok özel sürprizler hazırlandı.

Star Wars konseptiyle oluşturulan mağaza vitrinlerinde "dark side" ve "light side"ı temsil eden yarısı siyah, yarısı beyaz renkte olan vitrin mankenleri bulunacak. Şaşkınbakkal Mağazası'nı ziyaret edenler ise Boyner için Star Wars'un klasikleşmiş logosundan esinlenerek hazırlanan logo sürpriziyle karşılaşacak.

17 Aralık'ta filmin vizyona girmesini bekleyen Star Wars hayranları, kasım ve aralık ayında Boyner mağazalarında birçok farklı kategoride özel Star Wars ürünleri ile karşılaşacak. Filme özel hazırlanmış keyifli alışveriş alanları ve mağaza vitrinleriyle Star Wars hayranlarını sıra dışı ve eğlenceli alışveriş imkanı bekliyor.

Star Wars teması, dijital kanallarda da yer alıyor. "boyner.com.tr" adresinde logodan sitenin arka planına kadar birçok alanda Star Wars için özel tasarımlar yapıldı. Boyner müşterileri online alışveriş deneyimlerinin her ayrıntısında Star Wars temasını hissedecek.

Ayrıca "boynerilegalaksiyikesfet.com" adresinde ise eğlenceli bir bilgi yarışması olacak. Doğru yanıtları verenler arasında yapılacak çekilişle Boyner müşterileri, özel gösterim davetiyeleri gibi çeşitli hediyeler kazanacak.

Boyner Büyük Mağazacılık, Star Wars heyecanını doyasıya yaşatacak sürprizlerini, birbirinden renkli etkinlik ve aktivitelerle de sürdürecek. Star Wars hayranları, film henüz vizyona girmeden merak ettikleri yeni karakterleri Boyner mağazaları, boyner.com.tr ve Boyner'in iletişim kampanyalarında görecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boyner'den Star Wars İçin İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement