Boynu Kesilen Çocuk Evinden 800 Metre Uzakta Bulunmuş - Son Dakika
3. Sayfa

Boynu Kesilen Çocuk Evinden 800 Metre Uzakta Bulunmuş

Boynu kesilen çocuk evinden 800 metre uzakta bulunmuş Yoğun bakımda uyutulan çocuğun durumu iyiye gidiyorKOCAELİ - Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde boynu kesik olarak bulunan 6 yaşındaki çocuğun, sabah saatlerinde oyun oynamak için evden çıktığı dönmeyince ailesi tarafından arandığı ve...

18.09.2017 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boynu kesilen çocuk evinden 800 metre uzakta bulunmuş

Yoğun bakımda uyutulan çocuğun durumu iyiye gidiyor

KOCAELİ - Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde boynu kesik olarak bulunan 6 yaşındaki çocuğun, sabah saatlerinde oyun oynamak için evden çıktığı dönmeyince ailesi tarafından arandığı ve komşuları tarafından evden 800 metre ilerde yaralı olarak bulunduğu öğrenildi.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Maşukiye'de dün meydana gelen olayda 6 yaşındaki Abdulmalik Keskingöz yoldan geçen vatandaşlar tarafından boynu kesik ve vücudunda morluklar oluşmuş halde bulunmuştu. Vatandaşlar durumu önce baba Zeynel Keskingöz'e daha sona ise 112 Acil ekiplerine ve küçük çocuğun ailesine haber verdiler. İhbar sonrası olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansa alınan baygın haldeki çocuk, ambulansla Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

İlk olarak boynundaki derin kesiği dikilen Abdulmalik Keskingöz, daha sonra yoğun bakımda tedavi altına alındı. Uyutulduğu öğrenilen Keskingöz'ün vücudundaki kesik ve darp izlerinin incelenmesinin ardından ise polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

Olay hakkında bilgi veren ancak kameralara konuşmak istemediğini söyleyen baba Zeynel Keskingöz ise oğlunun durumunun iyiye gittiğini söyledi. Dün sabah saatlerinde Abdulmalik'in oyun oynamak için Çınarlı Mahallesi Muz Sokak'taki evden çıktığı ve arkadaşları ile her zaman oyun oynadıkları yere gittiğini söyledi. Öğlen saatlerinde çocuklarının eve dönmemesi sonrasında meraklandıklarını ifade eden baba, yakınları ile birlikte arama yaptıklarını ancak bir sonuca varamadıklarını söyledi. Baba Keskingöz öğlen 13.30 gibi evden 800 metre ilerde Gardenya Sokak sonundaki bir evin bahçesinde yeğeni tarafından Abdulmalik'in bulunduğunu bilgisini alarak hastaneye gittiğini anlattı. Baba Keskingöz, hastanede bekleyişini sürdürüyor.

Tedavi altındaki 6 yaşındaki Keskingöz'ün evinde ise ailesi ile yakınlarının üzgün bekleyişi sürüyor.

Boynu Kesilen Çocuk Evinden 800 Metre Uzakta Bulunmuş
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Boynu Kesilen Çocuk Evinden 800 Metre Uzakta Bulunmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement